Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tužan kraj

Iz Barcelone stiže šokantna vijest: Sergio Aguero će sljedeći tjedan objaviti kraj nogometne karijere?

Aguero je ovog ljeta stigao u Barcelonu, ali zbog problema sa zdravljem morat će prekinuti karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tek što je zaigrao za Barcelonu, nesretni Sergio Aguero morao je ranije izaći s terena na utakmici protiv Alavesa zbog bolova u prsima i vrtoglavice. Nakon susreta katalonska je momčad službeno objavila da neće igrati naredna tri mjeseca, ali čini se da će njegova pauza biti puno duža.

Ako je vjerovati informacijama iz Španjolske, Sergio Aguero prekida nogometnu karijeru zbog problema sa srcem, a konferencija na kojoj će javno obznaniti tu vijest trebala bi biti održana sljedeći tjedan.

Tu je informaciju na svom Twitch profilu objavio španjolski novinar Gerard Romero koji je dobro upućen u sva zbivanja oko katalonske momčadi.

Iako je Barcelona početkom ovog mjeseca objavila da će Aguero biti tri mjeseca u procesu rehabilitacije kako bi se saznalo točno vrijeme povratka na nogometne terene, čini se da od toga neće biti ništa.

gol expired VIDEO Mario Pašalić ne prestaje zabijati: Pospremio dva pogotka za preokret Atalante divider

Vjerojatno su liječnički pregledi pokazali da Aguero ima problema sa srcem koji ne dozvoljavaju povratak na teren. 

Podsjetimo, Aguero je ovog ljeta stigao u Barcelonu nakon što je dugih deset godina nosio dres Manchester Cityja, a u tom je periodu osvojio čak pet titula engleskog prvaka. Osim toga, postao je i najbolji strijelac u povijesti engleske momčadi, postigao je nevjerojatnih 260 pogodaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider