Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo

VIDEO Mario Pašalić ne prestaje zabijati: Pospremio dva pogotka za preokret Atalante

Mario Pašalić zabio je dva pogotka za Atalantu u prvih 45 minuta susreta Serie A protiv Spezije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvobojem Atalante i Spezije otvoreno je 13. kolo talijanske Serie A koji je završio uvjerljivom pobjedom momčadi iz Bergama sa 5:2.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić upisao je dva pogotka i jednu asistenciju i tako nastavio sjajnu formu u dresu Atalante.

Iako su gosti poveli već u 10. minuti susreta, domaćima nogometašima je trebalo samo osam minuta da se vrate u utakmicu i to preko Pašalića koji je još jednom zabio pogodak ulaskom iz drugog plana.

gol expired VIDEO Zvijezda Chelseaja poput Luisa Suareza: Zabio pogodak pa ugrizao suigrača divider

Napravio je Zappacosta većinu posla na desnoj strani terena pa ubacio u sredinu protivničkog šesnaesterca gdje se najbolje snašao Pašalić koji to posprema u gostujuću mrežu.

Prvi pogodak Pašalića možete vidjeti OVDJE.

Dvadeset minuta kasnije došlo je nove promjene rezultata, Atalanta je s bijele točke zabila za preokret rezultata. Precizan je bio Zapata.

U 41. minuti susreta Pašalić zabija svoj drugi pogodak na utakmici. Asistirao mu je Zapata, a on je bez ikakvih poteškoća pospremio loptu u donji desni kut za 3:1.

Osim što je zabio dva pogotka, Pašalić je asistirao za četvrti pogodak Atalante u 81. minuti susreta, zabio je Luis Muirel, a nakon toga je izašao iz igre.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider