Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sada nosi dres Arsenala

VIDEO Bejzbolskom palicom nasrnuli na bivšeg nogometaša Dinama: Htjeli su mu ukrasti automobil, a onda je izveo ovo

Gabriel Magalhaes proveo je pola sezone na posudbi u redovima zagrebačkog Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezda londonskog Arsenala dospjela je na naslovnice engleskih tabloida jer je uspjela odbiti napadače koji su htjeli ukrasti njezin automobil vrijedan 45 tisuća funti, a kako otkriva Daily Mail, radi se o Gabrielu, brazilskom nogometašu koji je nosio dres i zagrebačkog Dinama,

Napad se dogodio u kasnim večernjim satima na povratku brazilskog nogometaša i njegova prijatelja iz izlaska, a kada je parkirao automobil u garažu, pojavila su se dva napadača koja su im počela prijetiti.

Tražili su od brazilskog nogometaša da im preda ključeve automobila, mobilni telefon i sat. Gabriel se nije puno opirao, podigao je ruke, skinuo sat i predao ga napadaču s ključevima automobila.

Međutim, tada je napadač zamahnuo palicom, ali Gabriel to uspijeva izbjeći i udariti napadača u lice te ga onesposobiti na trenutak. Uslijedilo je kratko naguravanje, a napadač se nekako uspio izvući i pobjeći u nepoznato.

Kasnije su uhvatili napadača, a na suđenju su izneseni dokazi koji tvrde da napadač nije znao da se radi o nogometašu londonskog sastava. Utvrđeno je da ih je pratio s dvojicom pomoćnika jer su pretpostavili da su bogati zbog luksuznog automobila.

gol expired Xavi pojačava Barcelonu već na zimu: Pregovara s dva igrača Chelseaja, a za krilo Cityja ima 40 milijuna eura divider

Napadač je osuđen na pet godina zatvorske kazne zbog pljačke i posjedovanja oružja, a otprije je poznat policiji. Njegova dva pomoćnika nisu uhvaćena.

Inače, Gabriel je stigao u redove londonske momčadi prošle godine za odštetu od 27 milijuna funti iz momčadi francuskog prvaka, Lilla. Do sada je upisao 33 nastupa za Topnike, a ovog ljeta trebao je biti dio brazilske nogometne reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju.

gol expired Pogledajte potez koji je obilježio četvrtfinale Kupa u Kranjčevićevoj: Obrana Lokomotive sanjat će Marka Livaju divider

Međutim, morao je otkazati nastup na Igrama zbog ozljede koju je zadobio tijekom napada.

23-godišnji Brazilac bio je na posudbi u Dinamu, gdje je pola sezone igrao za drugu momčad, ali ondje se nije najbolje snašao. Vratio se na posudbu u Lille, gdje je "eksplodirao" i dvije godine kasnije otišao u Arsenal.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider