Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodna situacija

Noćna mora bivšeg igrača Reala: U euforiji istetovirao ime djeteta, a onda je stigao poziv majke

Bivši branič Real Madrida Vinicius Tobias došao je do neugodnog otkrića oko očinstva djeteta za koje je vjerovao da je njegovo.

Vinicius Tobias (Foto: Profimedia)

Vinicius Tobias, brazilski bek koji je proveo dvije godine na posudbi u Real Madridu, trenutno igra u ukrajinskoj Premier ligi za Šahtar Donjeck.

Njegova bivša supruga Ingrid Lima je rodila kćer Maite, a Tobias je bio uz nju, unatoč njihovoj rastavi. Kako bi obilježio taj trenutak, Tobias je na ruku dao istetovirati Maiteino ime, uz riječi "te amo", što na portugalskom znači "volim te".

Međutim, njegova bivša djevojka i influencerica, Lima, obratila se svojim pratiteljima na Instagramu, kojih ima 103 tisuće, kako bi podijelila informaciju da Tobias zapravo nije otac njezine kćeri.

Test očinstva otkrio istinu

Lima je otkrila da je nakon prekida s Tobiasom započela vezu s drugim muškarcem. Nakon toga, dogovoreno je da će Lima napraviti test očinstva, koji je potvrdio da Maite nije Tobiasova kći.

"Ovdje sam da objasnim nešto što postaje neugodno i što, nažalost, moram javno iznijeti kako bih vam dala objašnjenje", rekla je Lima.

"Vinicius i ja već neko vrijeme nismo zajedno. Tijekom tog vremena, oboje smo imali nove partnere i nastavili sa životom."

Tobias, koji ima 20 godina, potpisao je za akademiju Real Madrida nakon što mu je rat u Ukrajini onemogućio igranje za Šahtar Donjeck, gdje je stigao iz brazilskog kluba Internacional.

Ui-Jo Hwang Poznati nogometaš bio je ponos države, a sada je šokirao svoju naciju seks-skandalom divider

Mario Pašalić Vatreni je sporo započeo sezonu u Bergamu, ali Talijani najavljuju buđenje "tihog bombaša" divider

Stjepan Radeljić VIDEO Rijekin stoper zabio škaricama! Pogledajte sjajan gol Lokomotivi divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Navedeni iznos Gradu Splitu je dodijeljen za studijsku i projektno-tehničku dokumentaciju Gradskog stadiona Poljud. ✅⚽

📸: PIXSELL
🗣: "Način na koji se ta dva mladića razvijaju stvarno je na ponos svima nama u Dinamu i onima koji su tu bili prije mene." ⚽

📸: Damir Krajac / CROPIX
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱