Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klub traži previše

Nizozemski velikan preotima Dinamu hit-napadača: Modri oklijevaju s plaćanjem visoke odštete?

Žan Vipotnik, napadač Maribora, na radaru je nekolicine europskih klubova i Dinama.

Žan Vipotnik (Foto: Guliver Image/GOL.hr)

Hit-napadač slovenske lige zabija kao na traci. Njegovo je ime Žan Vipotnik, nosi dres Maribora i velika je želja Dinama.

Ove je sezone već zabio 20 golova u svim nastupima, što mu je osiguralo poziv u reprezentaciju, ali i brojne ponude iz svih dijelova Europe. Sada su procurila imena nova tri kluba koja žele Vipotnika, a radi se o Feyenoordu i dvojcu iz Belgije, Club Bruggeu i Anderlechtu.

To bi, tvrdi slovenska Nogomania, mogao biti uteg za zagrebački klub, koji oklijeva s plaćanjem visoke odštete za slovenskog napadača. Maribor, dakako, želi utržiti što je više moguće na Vipotniku. Traži četiri-pet milijuna eura, ali teško je vjerovati da će Dinamo toliko iskrcati za njega.

  Samir Handanović s momčadi Intera Slovenac upisao 450. nastup za Inter, prvi je bio protiv Hajduka na Poljudu divider

Više je realno da će Dinamo ponuditi dva milijuna eura odštete, plus dva igrača, a jedan od njih mogao bi biti Marko Tolić, koji igra sjajnu sezonu na posudbi u redovima Maribora.

Slovenskom klubu trebaju igrači za novu sezonu, ali više od svega treba im novac. Bez obzira na interes velikih klubova, kao što je Feyenoord, koji igra sjajnu sezonu, Dinamo je glavni favorit za dovođenje slovenskog napadača, tvrdi Nogomania pa dodaje da je iz utrke za hit-napadača ispala Crvena zvezda.

Dakako, još se puno toga može promijeniti do kraja sezone, a praktički svakog dana cure imena novih klubova koji se raspituju za slovenskog napadača...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider