Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Kao Nizozemska i Engleska"

Dinamo želi mladog Slovenca koji zabija kao na traci: "Hm, varljiva je ta slovenska liga"

Žan Vipotnik, napadač Maribora, na meti je Dinama.

Član Uprave Dinama za sportsku politiku, Dario Šimić, proteklog je vikenda bio u Sloveniji na utakmici Gorica - Maribor gdje se uživo uvjerio u golgeterske mogućnosti Žana Vipotnika.

Ovaj 21-godišnji napadač Maribora, koji je nedavno pogotkom debitirao za reprezentaciju Slovenije, na meti je Dinama, a dok ga je Šimić skautirao, sprašio je hat-trick i donio pobjedu Mariborčanima. U prvenstvenim i kup utakmicama Vipotnik je došao do brojke od 20 golova u ovoj sezoni.

"Dario Šimić je bio u Gorici gledati Žana Vipotnika i kako stvari stoje on će biti prvi pick Dinama za ljetnu kupnju. Prema Transfermarktu on vrijedi 500.000 eura", rekla je Valentina Miletić u novom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Da, ali Maribor traži četiri milijuna eura, Dinamu bi ga vjerojatno dali za tri plus da im ostave Marka Tolića", nadovezao se Mateo Pukšar.

"Varljiva je ta slovenska liga. Najbolji strijelac te slovenske lige je bio Ante Vukušić pa igra u Kolubari", poentirao je Ivan Ljubić, a još slikovitiju usporedbu dao je Vlado Boban.

"To je kao Nizozemska i Premier liga. Dođe Sinisterra, zabije 23 gola u Feyenoordu, a onda se muči u Leedsu."

Cijela 29. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider