Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjećate se tog susreta?

Slovenac upisao 450. nastup za Inter, prvi je bio protiv Hajduka na Poljudu

Samir Handanović, 38-godišnji slovenski golman, je ispisao povijest Intera.

Samir Handanović s momčadi Intera (Foto: Afp)

Nogometaši Intera odigrali su 1:1 na gostovanju kod Juventusa u prvom susretu polufinala talijanskog Kupa, a iskusni vratar Samir Handanović proslavio je veliki jubilej.

Bila je to njegova 450. utakmica u dresu Nerrazura, čime se upisao u povijest milanskog kluba. Postao je, naime, tek drugi vratar Intera kojem je to pošlo za nogom. Više nastupa tek ima Walter Zenga, i to 473.

Zanimljivo, prvi je nastup imao davne 2012. godine protiv Hajduka na Poljudu u sklopu 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu.

Samir Handanović i Cuardado VIDEO Kaos na derbiju: Potukli se Handanović i Cuardado, navijači poludjeli kad su vidjeli što Džeko radi divider

Tada je talijanska momčad uvjerljivo slavila s 3:0, pogocima Sneijdefa, Nagatome i Coutinha, a u uzvratnom susretu Splićani su bili nadomak senzacije. Slaviili su s 2:0 pogocima Vukušića i Vukovića, ali ipak su dalje prošli nogometaši milanske momčadi.

38-godišnji vratar je stigao u Inter 2012. godine iz Udinesea za odštetu od 15 milijuna eura, a u karijeri je nosio dres nekolicine talijanskih klubova, kao što su Rimini, Lazio i Treviso. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider