Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Final Four Lige nacija

Nizozemska objavila popis igrača za dvoboj protiv Hrvatske u Ligi nacija

Polufinale Lige nacija Hrvatska - Nizozemska igra se 14. lipnja u Rotterdamu uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u od 20:45.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronald Koeman objavio je popis igrača za završni turnir Lige nacija, na kojem će Hrvatska i Nizozemska igrati u polufinalu na stadionu u Rotterdamu.

Izbornik nizozemske nogometne reprezentacije objavio je popis od 26 igrača. Prije dva tjedna objavio je širi popis od 32 igrača, a sada ga je skratio za šest imena.

Novo ime u reprezentaciji je veznjak Tijjani Reijnders iz AZ-a, dok je loša forma u završnici sezone iz kadra izbacila Ajaxov četverac - Stevena Berghuisa, Briana Brobbeyja, Davyja Klaassena i Kennetha Taylora.

Igrači iz nizozemske, njemačke i engleske lige koji su slobodni od klupskih obaveza okupit će se 5. lipnja u Zeistu na trodnevnom treningu. Okupljanje cijele reprezentacije je 10. lipnja.

"Kako je na kraju sezone teško naknadno pozivati igrače, odlučili smo se odmah na okupljanje pozvati njih 26 kako bismo imali priliku odmah rješavati sve probleme", kazao je Koeman.

Utakmicu Hrvatske i Nizozemske možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr, kao i sve utakmice završnice Lige nacija.

 

Popis igrača Nizozemske za Final Four:

Vratari: Justin Bijlow (Feyenoord), Mark Flekken (Freiburg), Andries Noppert (Heerenveen)

Obrana: Nathan Ake (Manchester City), Daley Blind (Bayern), Sven Botman (Newcastle United), Matthijs de Ligt (Bayern), Denzel Dumfries (Inter), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Tyrell Malacia (Manchester United), Jurrien Timber (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool)

Veza: Frenkie de Jong (Barcelona), Marten de Roon (Atalanta), Teun Koopmeiners (Atalanta), Noa Lang (Club Brugge), Tijjani Reijnders (AZ Alkmaar), Joey Veerman (PSV Eindhoven), Mats Wieffer (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Roma)

Napadači: Steven Bergwijn (Ajax), Memphis Depay (Atletico Madrid), Cody Gakpo (Liverpool), Donyell Malen (Borussia Dortmund), Xavi Simons (PSV Eindhoven), Wout Weghorst (Manchester United)


 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider