Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrijedio 18 milijuna eura

Veliki transfer na Poljudu: Hajduk kupuje igrača kojeg je htio i Real Madrid?

Ferro je na pragu povratka u Hajduk i mogao bi potpisati višegodišnji ugovor.

Ferro (Foto: Guliver image)

Ono što se već danima priča moglo bi postati i službeno. Portugalac Ferro napustio je posudbu u Vitesseu i trenutačno traži novi angažman.

Ferro je igrač slavne Benfice, no portugalski velikan ne vidi ga u svojem sastavu i želi ga što prije proslijediti dalje. Pojavila se vijest da se vraća u Hajduk na novu posudbu, no prema tvrdnjama nizozemskih medija, Hajduk je ozbiljan u naumu da otkupi njegov ugovor od Benfice.

Ako se to i ostvari, Bijeli bi u svojem vlasništvu mogli imati stopera koji je do prije nekoliko godina vrijedio čak 18 milijuna eura i bio jedan od najtraženijih mladih stopera Europe.

Joško Gvardiol Prepoznajete li dječaka s fotografije? Nedavno ste baš svi čuli za njega divider

Rok za dolazne transfere u HNL-u je do 15. veljače, Bijeli su bili dosta aktivni što se tiče prodaje igrača, no doveli su samo Yassinea Benrahoua te Ivana Lučića iz Istre, pa navijači silno iščekuju nova imena.

Dok je bio hit na tržištu, Ferra je tražio čak i Real Madrid, no prošle zime došao je na posudbu u Hajduk. U Splitu se zadržao tek do ljeta i odlučio otići u Vitesse.

Njegov odlazak iznenadio je navijače Hajduka, očekivalo se da bi mogao ostati i ove sezone, tako su htjeli i čelnici Hajduka, no on je mislio da će mu biti bolje u Nizozemskoj.

U dresu Hajduka upisao je 14 nastupa, zabio je dva gola i dodao dvije asistencije, a zabio je u finalu Kupa protiv Rijeke i dokazao se kao sigurna opcija za obranu splitskog kluba.

Prema Transfermarktu vrijedi 2,5 milijuna eura, a ugovorom za Benficu vezan je do ljeta 2024. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider