Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ali...

Nizozemci objavili, Barca demantirala: Još ništa od transfera

Memphis Depay stiže u Barcelonu, objavio je poznati nizozemski list Telegraaf.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lautaro Martinez ostaje sljedeće sezone u Interu i zasad je to završena priča. Jučer se dijelom medija prenijela informacija kako Argentinac stiže u Real, no radilo se o klasičnom tviteraškom ''fake newsu'' koji je otišao toliko daleko da su iz Madrida morali poslati demantij te dezinformacije.

Barcelona se pak na veliku Messijevu žalost morala okrenuti drugom rješenju. Umjesto njegovog suigrača iz reprezentacije na Camp Nou mu stiže jedan od miljenika novog trenera Ronalda Koemana iz nizozemske reprezentacije.

Već se tjednima priča o mogućem dolasku Memphisa Depaya u Barcu, a sada je  dobro obaviješteni poznati nizozemski list Telegraaf donio informaciju kako je transfer dogovoren.

gol expired Je li ovo gol godine?! Čudo u četvrtoj ligi, pogledajte što radi Maradona iz Grubišnog Polja divider

''Memphis Depay će igrati s Messijem'', sigurni su Nizozemci koji pišu kako će Lyonu za usluge njihovog kapetana biti isplaćeno 25 milijuna eura (uz još pet bonusa), što za današnje vrijeme i nije neki preveliki novac.

Isti izvor navodi kako će nova Barcina ''devetka'' biti predstavljena već do kraja ovog tjedna. Podsjetimo, Luis Suarez još je u klubu i trenutno s njim traje pravi rat oko nastavka moguće suradnje. Iz kluba traže Urugvajca da drastično smanji potraživanja.

Katalonski mediji ovaj su transfer najavili još prije desetak dana, no nemaju najnovije informacije pa prenose ova pisanja Nizozemaca. 

Tijekom dana ipak su prenijeli izvore iz kluba koji tvrde kako transfer nije dogovoren, ali ne isključuju da do njega dođe do kraja prijelaznog roka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider