Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa ovo je "nemoguće"

Je li ovo gol godine?! Čudo u četvrtoj ligi, pogledajte što radi Maradona iz Grubišnog Polja

Fantastičan pogodak vidjeli smo ovog vikenda na četvrtoligaškoj sceni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije rijetkost da se u niželigaškoj konkurenciji, daleko od svjetala reflektora, dogode fantastični potezi koji ljubitelje nogometa ostave bez daha.

Jedan takav dogodio se ovog vikenda u Predavcu u okolici Bjelovara gdje je domaći Dinamo Predavac ugostio NK Bilogoru '91.

Bio je to prvenstveni susret četvrtog ranga odnosno Međužupanijske lige sastavljene od klubova iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije.

Slavili su gosti iz Grubišnog Polja, konačan rezultat bio je 1:2, a potez utakmice (ne samo ove nego vjerojatno i cijelog mjeseca, a možda i sezone u Hrvatskoj) izveo je Kristijan Brekalo.

Igrač Bilogore je u jednom trenutku uzeo loptu na svojoj polovici i onda krenuo u siloviti, nezadrživi solo prodor. Bio je to pravi trenutak inspiracije, Brekalo je jurio kao tenk kroz obranu Dinama i uspio sačuvati dovoljno koncentracije i prisebnosti da, nakon što se otarasio šestorice suparničkih igrača, matira i vratara domaće momčadi.

Stasiti Bilogorac podsjetio ovim pogotkom na onaj opjevani solo prodor Diega Maradone u četvrtfinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva 1986. godine, kada je Mali Zeleni nanizao Engleze i svladao Petara Shiltona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider