Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bomba u Španskom

Niželigaš doveo veliko pojačanje: S Dinamom je rušio Juventus u Ligi prvaka mladih

Bivši junior Dinama Antonio Đurić potpisao je ugovor sa Špančanima i u petak će se pojaviti na prvom treningu...

Antonio Đurić u dresu Dinama (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Hrvatski petoligaš NK Špansko doveo je veliko pojačanje! Bivši junior Dinama Antonio Đurić potpisao je ugovor sa Špančanima i u petak će se pojaviti na prvom treningu.

Riječ o 25-godišnjem napadaču koji je bio velika nada Dinama. Sjećamo ga se po nastupima u Ligi prvaka mladih 2016., a proslavio se pobjedničkim golom protiv Juventusa u Torinu.

Tada se spekuliralo da ga želi talijanska Modena, no Đurić je prešao u austrijski LASK, a potom se vratio u Hrvatsku. Nastupao je za Hrvatski dragovoljac i Jarun.

Antonio Đurić potpisao za Špansko

Inozemnu karijeru nastavio je u sjevernoirskom Glentoranu, a zatim je igrao za slovenske klubove Krško i Dravu iz Ptuja.

Đurićeva karijera nije se razvijala kako se očekivalo zbog različitog spleta okolnosti. Razmišljao je o trajnom umirovljenju i posvećivanju obiteljskom biznisu, no odlučio je prihvatiti ponudu Špančana, nekoć najvećeg kluba zapadnog Zagreba.

Antonio Đurić i direktor Španskog Dejan Katalinić Antonio Đurić i direktor Španskog Dejan Katalinić (Foto: GOL.hr)

Đurića su htjeli mnogi, za peti rang natjecanja on je zvjezdano ime, no očito je prepoznao da se u Španskom gradi momčad koja ima značajne ambicije.

S Dinamom je rušio Juventus u Ligi prvaka mladih

Projekt Španskog ubrzano raste na svim razinama i može se očekivati da će rasti i dalje. Možda je pretjerano reći da se Špansko vraća na stare staze slave, drugi rang natjecanja teško je dohvatljiv, ali postoje planovi za preskakanje barem dviju stepenica u petogodišnjem razdoblju. Vidjet ćemo kako će to ići, ali s Đurićem u momčadi puno toga bit će lakše.

Špansko je trenutačno peto na ljestvici 4. NL Središte Zagreb i uoči nastavka prvenstva zaostaje za prvoplasiranom Mladosti iz Zaboka značajnih, ali dostižnih 10 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider