Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne odustaju

Nisu uspjeli dovesti Mbappea, a sada su se okrenuli drugoj velikoj zvijezdi

Al-Hilal nije uspio u svojim namjerama dovođenja Mbappea.

Virgil van Dijk i Victor Osimhen (Foto: Afp)

Kylian Mbappe odbio je najbogatiji ugovor ikada ponuđen od Al-Hilala. Da je pristao otići put Saudijske Arabije za godinu dana zaradio bi 771 milijun eura, no on je odlučio svoju karijeru nastaviti u Europi.

PSG ga želi prodati, a misli odraditi ugovor do kraja

Odbačenog sina Pariza ugovor veže s PSG-om još godinu dana, a situacija s čelnicima vrlo je zategnuta. Uprava kluba spremna ga je prodati već ovo ljeto kako bi barem nešto novca dobili od njegovog transfera, dok je Mbappe odlučan u namjerama da svoj ugovor s PSG-om odradi do kraja, a potom otiđe kao slobodan igrač.

Stefan Lainer u duelu s Lovrom Majerom Šokantna vijest iz Njemačke: Austrijskom reprezentativcu dijagnosticiran rak! divider

Ponuda Al-Hilala od 300 milijuna eura bila je idealna za Parižane jer bi od te odštete zaradili na igraču, a pritom mu ne bi morali niti isplatiti bonus za vjernost. U konačnici sve je propalo i Al-Hilal neće dovesti francuskog napadača.

Nova želja je golgeter talijanskog prvaka

No, u saudijskom klubu već su se okrenuli drugim rješenjima. Tako se na njihovom radaru našao Osimhen. 24-godišnji napadač Napolija prošle dvije sezone pokazao je svojim igrama kako se radi o vrsnom strijelcu, a do sada su se za njega raspitivali i europski klubovi poput Bayerna i Manchester Uniteda.

David Silva i Lucas Vazquez Nakon teške ozljede umirovio se španjolski mađioničar s loptom divider

Francuski L'Equipe tvrdi kako je igrač već otputovao u Pariz na pregovore s predstavnicima Al-Hilala koji se ondje nalaze zbog Mbappea.

Osimhen je u 101 nastupu postigao 59 golova i vodio prošle sezone Napoli do titule prvaka Italije. Njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na 120 milijuna eura, što je cifra koju je Al-Hilal spreman platiti.

No, kao u slučaju s Mbappeom, pitanje je želi li Osimhen Europu zamijeniti Saudijskom Arabijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider