Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prve kritike

Nisu svi impresionirani dolaskom Hrvata u Ajax: "Mislio sam da je on dobar branič, ali..."

Ajax je istresao više od 23 milijuna eura za dvojicu hrvatskih nogometaša.

Jakov Medić (Foto: Afp)

Ajax je ovog ljeta odlučio osnažiti posljednju liniju s dvojicom Hrvata, pomalo neočekivano su doveli Jakova Medića i pretekli bogatu konkurenciju u borbi za Josipa Šutala.

Za dvojicu hrvatskih nogometaša ukupno su istresli 23,5 milijuna eura, a s bonusima taj iznos može još malo narasti. Ogroman dio iznosa, dakako, otpada na Šutala, no mogu se čuti prve kritike na rad sportskog direktora Svena Mislintata.

Nisu baš svi impresionirani dolaskom Hrvata, odnosno Medića iz redova njemačkog drugoligaša St. Paulija. Iako je debitirao golčinom za Ajax koju vrijedi pogledati nekoliko puta, bilo je dosta prigovora na njegovu igru protiv Excelsiora i Ludogoreca.

Luka Modrić Modrić u Hrvatsku nije došao samo zbog kupanja: Luka i Messi za dva tjedna zajedno u Miamiju? divider

"Zabio je sjajan gol u prvoj utakmici", rekao je nekadašnji pomoćni trener Ajaxa Gerard van der Lem tijekom gostovanja u jednoj emisiji pa dodao:

"No jeste li vidjeli kako je protiv Ludogoreca ispao u šesneastercu? Tako je lako pao na to. Bio sam stvarno šokiran, stvarno to mislim. Mislio sam da je dobar i snažan branič, koji je agilan, ali on uopće nije agilan."

Dušan Vlahović VIDEO Dušan Vlahović bacio dječaku dres, a onda je žestoko poludio na potez starijeg navijača divider

Voditelj je dodao da su Kopljanici doveli Medića kao zamjenu za Josipa Šutala, koji nije mogao igrati protiv Ludogoreca:

"Ako to možete reći nakon dvije utakmice - srećom, imamo nekoga tko će ga zamijeniti, onda ga niste ni trebali dovoditi", dodao je drugi novinar Frank Snoeks, prenosi Voetbalzone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider