Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U iščekivanju Lige prvaka

Nikola Moro za Dnevnik Nove TV: ''Svi želimo napraviti nešto veće i ispisati povijest''

Dinamo u srijedu igra prvu utakmicu u ovosezonskoj Ligi prvaka. U Zagreb stiže Atalanta, a Dinamovci su se u ponedjeljak družili s navijačima i medijima. Ispred Dinamovog fan shopa bio je i reporter Nove TV Milan Stjelja.

Nikola Moro (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: DNEVNIK.hr)

Gost Dnevnika Nove TV bio je mladi nogometaš Dinama Nikola Moro, s kojim je razgovarao naš Milan Stjelja. A tema je, naravno, prva utakmica Lige prvaka.

''Svi jedva čekamo da krene. Čuli smo da će biti pun stadion, a što se tiče naših očekivanja sigurno da idemo po sva tri boda, jer igramo kod kuće i moramo tako razmišljati. Nije to ono kao moramo, nego svi od prvog do zadnjeg vjerujemo da možemo ostvariti pobjedu'', rekao je Moro za Novu TV.

Kako gledate na Atalantu općenito?

''Pogledali smo ih privatno, ali nismo ih još svi skupa analizirali zajedno s trenerom.''

Porasla vrijednost Danija Olma (Screenshot Twitter) Vrijednost Danija Olma skočila za duplo: U leđa mu gleda i Luka Modrić divider

Ždrijeb je Dinamu uz Atalantu donio Manchester City i Šahtar. Navijači sanjaju to drugo mjesto, je li to realan cilj?

''Mislim da je, jer vjerujemo da možemo, unutra smo 100 posto i mislim da je to jedino bitno'', kazao je mladi igrač Dinama te nadodao:

''Poslije prošle sezone u Europi sami sebi smo postavili još više ciljeve i svi želimo napraviti nešto veće i ispisati povijest.''

Hoće li Dinamo pobjedom otvoriti Ligu prvaka?

Ukupno glasova:

Za tebe osobno koliko znači igrati za Dinamo u Ligi prvaka?

''Za mene je to kao i za svakog igrača – san snova. Zaigrati u Ligi prvaka ispred 30 tisuća ljudi'', zaključio je Nikola Moro.

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu.

BBB-i u Bergamu 1990. (Foto: GOL.hr) BBB-i pripremaju veliko iznenađenje: Obljetnica čuvene "otimačine" i ispraćaja u pratnji oklopnih vozila divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider