Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
posebna zahvala vrataru

Junak Rangersa i budućnost reprezentacije nakon rušenja Celtica: "Najveći trenutak moje karijere"

Nikola Katić rekao je nakon pobjedničkog gola u Old Firmu da je to bio za njega najsretniji trenutak karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Katić (23) zabio je pobjednički pogodak u Old Firm derbiju Celtica i Rangersa, koji je nakon susreta okarakterizirao kaj najljepši trenutak svoje karijere. Rangersi su slavili kod Celtica s 2:1, stigli na dva boda zaostatka, a uz to imaju i utakmicu manje na svom kontu što znači da mogu i na vrh ljestvice kada odigraju susret zaostatka.

Katić je uz našeg Bornu Barišića, dvostrukog asistenta, bio heroj pobjede Rangersa, ali je isto tako mogao ispasti i tragičar. Celtic je prije nego je Rangers poveo 1:0 imao jedanaesterac koji je skrivio hrvatski nogometaš povukavši Christophera Julliena za dres. Spasio ga je vratar Allan McGregor, koji je sjajno obranio udarac Ryana Christieja.

gol expired Fedor ipak ne ide u mirovinu: Prevoditelj napravio veliki gaf pa objasnio detaljni plan za legendarnog borca divider

"Malo sam se zabrinuo zbog jedanaesterca. Sudac je odlučio da je to bilo za najstrožu kaznu, ali McGregor je spasio mene i momčad", rekao je Katić nakon pobjede, pa prokomentirao svoj pogodak za pobjedu.

"Vjerojatno najveći trenutak moje dosadašnje karijere. Treniramo te prekide svakog dana, svakog dana i jako sam sretan da je stigla nagrada za taj uloženi trud. Jako sam ponosan na svoje suigrače i navijače, a ja sam oduševljen zbog postignutog pogotka. Doći na ovakvo mjesto, pobijediti i smanjiti razliku na ljestivici je zaista velika stvar", kazao je Katić.

gol expired Unatoč vapajima navijača, West Ham se nije odlučio za Kovača: Moyes novi trener divider

Ako slave u utakmici zaostatka Rangersi će skočiti na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

"Nalazimo se u dobroj situaciji, ali još smo jako daleko od kraja. Moramo ići utakmicu po utakmicu, trening po trening i nastaviti naporno raditi svakog trenutka da bi na kraju bili prvaci", zaključio je heroj Rangersa.

U Škotskoj je sada stanka do 20. siječnja kada Rangers dočekuje St. Mirren, a Celtic ide u goste Kilmarnocku.

gol expired Ronaldo konačno slavi: Messi mu pokupio sve, ali pronašao je utjehu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider