FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još minimalno dvije borbe

Fedor ipak ne ide u mirovinu: Prevoditelj napravio veliki gaf pa objasnio detaljni plan za legendarnog borca

Prevoditelj Fedora Emelianenka pogrešno je prenio riječi svog borca, te na trenutak rastužio mnoge rekavši da je Posljednji car otišao u mirovinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Došlo je do velikog nesporazuma nakon što su Fedor i Rampage Jackson odradili glavnu borbu MMA priredbe koju su zajednički organizirali Rizin i Bellator u Japanu. Fedor Emelianenko ne ide u mirovinu!

Njegov prevoditelj se nakon što je shvatio da je na društvenim mrežama nastala konfuzija i da su brojni portali prenijeli njegovu pobjedu kao oproštajnu ispričao javnosti i objasnio kakva je situacija.

gol expired Unatoč vapajima navijača, West Ham se nije odlučio za Kovača: Moyes novi trener divider

"Preuzimam odgovornost. Situacija je zapravo ovakva, ovo je sada njegova oproštajna turneja. Želio je borbu u Japanu, SAD-u i Rusiji. Ovo je znači, za Japan, bila njegova posljednja borba. On ne ide u mirovinu, preuzimam odgovornost i žao mi je", rekao je prevoditelj, koji je nakon toga potvrdio da će iduća borba biti u SAD-u, a potom oproštajna u Rusiji.

"Vidjet ćemo kakav je s ozljedom, sada je to njegov plan. Dvije borbe. Ali vidjet ćemo kako će se osjećati i oporaviti."

gol expired Ronaldo konačno slavi: Messi mu pokupio sve, ali pronašao je utjehu divider

Predsjednik Bellatora Scott Coker otkrio da je s Fedorom prije nekoliko dana potpisao novi ugovor na tri borbe, a ovo je bila prva od njih. Mnoge je ova vijest oduševila, jer će još barem dva puta vidjeti Posljednjeg cara u akciji prije nego zaista odluči reći zbogom MMA-u.

Podsjetimo, Fedor je u Saitama Areni na polovici prve runde gromovitim direktom nokautirao Rampage Jacksona i upisao svoju 39. pobjedu karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider