Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potvrda idući tjedan

Veliko iznenađenje: Igračka ikona postaje novi sportski direktor Hajduka?

Nikola Kalinić trebao bi biti novi sportski direktor Hajduka.

Perišić i Kalinić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši Hajduka proživljavaju ili se spremaju proživjeti velike promjene, a jedna od njih trebao bi biti novi sportski direktor. Dugo se raspravlja dokad će i hoće li uopće Mindaugas Nikoličus ostati na toj funkciji, ali čini se kako je novi predsjednik odlučio tu poziciju povjeriti domaćem čovjeku.

Nikola Kalinić trebao bi postati novi sportski direktor, piše 24sata, navodeći kako će potvrda te informacije biti službena sljedeći tjedan.

Hajdukov dres Tko želi dres Hajduka? Morate pogoditi jedan detalj u susretu protiv Gorice divider

Mnogi smatraju kako je on idealan kandidat za tu poziciju jer se o njegovom imenovanju sve glasnije razmišlja, predsjednik Ivan Bilić razmišljao je ostaviti Nikoličiusa, a Kalinića imenovati članom uprave za struku, odnosno šefom treneru i sportskom direktoru, no Kalinić je profilom ipak bolji čovjek za poziciju sportskog direktora.

Navodno ima još jednog protukandidata, ali Kalinić je neslužbeno se saznaje u pole poziciji. Reference za dobivanje posla su im njegovo bogato internacionalno iskustvo i duboka veza s klubom, poznaje sredinu i njezine specifičnosti te je potpuno financijski neovisan.

Jure Ivanković Hajdukov trener progovorio o vrućoj temi, najavio Perišića od prve minute i poručio: "Želimo da Brekalo ostane" divider

Na koncu tekuće sezone objesit će kopačke o klin i ima, izgleda, jako dobru ponudu za nastavak karijere u odijelu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider