Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepo je zabio, ali...

Kalinić razočaran remijem u Puli: "Gol mi ništa ne znači, sada moramo pobijediti Dinamo"

Napadač Hajduka Nikola Kalinić prokomentirao je remi s Istrom u 26. kolu Prve HNL…

Nikola Kalinić postigao je u Puli prvi pogodak nakon povratka u Hajdukov dres. Lijepo je zabio, ali nije ispalo sretno za Bijele, Istra je uspjela izjednačiti, završilo je 1:1. Hajduk je izgubio dva važna boda u utrci za naslov prvaka.

gol expired Hajduk s ovakvom obranom ne može uvijek spasiti čak ni Livaja: Bijeli sada moraju pobijediti Dinamo, inače… divider

„Loše smo igrali od početka do kraja. Moramo dosta bolje ako mislimo ostvariti naše ciljeve. Okrećemo se sljedećoj utakmici, trebamo ovo što prije zaboraviti i misliti na subotu. Gol mi ništa ne znači ako moja momčad ne pobijedi. Šteta, imali smo veliku priliku približiti se što više vrhu tablice, ali što je tu je, idemo prema naprijed gledati pozitivno“, kazao je Kalinić, a prenosi Hajdukova web stranica.

„Igramo u Splitu derbi s Dinamom, Hajduk mora ići na pobjedu i opet zakuhati prvenstvo ako je moguće. Ovaj bod je razočaravajući, ali nećemo sad žaliti i plakati, idemo u sljedeću utakmicu i nadamo se pobjedi“, zaključio je napadač Hajduka.

HNL golovi: Istra 1961 - Hajduk 0:1 (Kalinić)

HNL golovi: Istra 1961 - Hajduk 1:1 (Beljo)



 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider