Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkrili što će uvijek pamtiti

Kovači se od Bayerna oprostili na krajnje neobičan način: Ostali gospoda do kraja

Niko i Robert Kovač oprostili su se od Bayerna kraćim e-mailom.

Niko Kovač na klupi Bayerna (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Niko i Robert Kovač oprostili su se od zaposlenika Bayerna e-mailom. Niko Kovač razišao se s Bayernom nakon katastrofalnog poraza 1:5 na gostovanju kod Eintrachta (svog bivšeg kluba), a kako se sve brzo odigralo, on i brat Robert odlučili su poslati e-mail svim zaposlenicima bavarskog diva, ali on navodno nije stigao i na adrese igrača, kako prenosi njemački izvor.

Kylian Mbappe (Foto: AFP) Počela nova velika bitka za uskoro najboljeg na svijetu: Može li se zaustaviti Real? divider

"Dragi zaposlenici Bayerna,

vjerojatno ste čuli vijest da je naše vrijeme na klupi Bayerna završeno. S obzirom na to da je teško oprostiti se s više od 1000 zaposlenika osobno, i želimo da se momčad dobro pripremi za vrlo važne dvoboje protiv Olympiakosa i Borussije Dortmund, odlučili smo se obratiti ovim kanalom.

gol expired Kovač nakon otkaza u Bayernu ispao veliki gospodin: "Ovo je trenutačno prava odluka" divider

Zahvaljujemo se svima od srca. Svi ste mene i brata dočekali otvorenih ruku i uvijek ste bili uz nas tijekom dobrih i lošijih vremena. Kad god smo trebali pomoć, bili ste tu za nas.

Hvala vam na svemu. Zauvijek ćemo pamtiti sreću kada smo osvoili prvenstvo, kup i superkup. Vama osobno, klubu i momčadi želimo sve najbolje u budućnosti.

I naravno, nastavit ćemo pratiti Bayern kao veliki navijači.

gol expired Njemački mediji o Kovaču: ''Nikad nije imao šanse, sve ga je to diskreditiralo'' divider

Sve najbolje i srdačan pozdrav,

Niko & Robert"

S obzirom na to kakav je gospodin, Niko se vjerojatno na neki drugi način oprostio od svojih igrača, iako su mu neki (množda i mnogi) okrenuli leđa u ovoj sezoni.

Valverde, Zidane, Solskjaer i Kovač (Foto: AFP) Tko leti nakon Kovača: Europski velikani traže nove trenere, ali koga dovesti? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider