Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Govorio samo čačić

VIDEO Dokaz Dinamove krize: Nijedan igrač nije stao dati izjavu poslije šokantnog ispadanja od Šibenika

Šibenik je senzacionalno okrenuo rezultat i slavio 2:1 te izbacio Dinamo iz Kupa.

Nogometaši Šibenika senzacionalno su okrenuli rezultat i preko Dinama s 2:1 otišli u finale Kupa Hrvatske.

Narančastima će to biti drugo pojavljivanje u finalu Kupa u klupskoj povijesti, prvo poslije 13 godina, a junak utakmice Duje Čop zabio je gol za pobjedu i svoj prvi u karijeri protiv matičnog kluba. Čop i Šibenik sad će zasluženo proslaviti vjerojatno najbolji dan u ovoj sezoni HNL-a.

Ante Čačić Ante Čačić nakon šokantnog ispadanja: "Imali smo problema već prije utakmice, ali trebali smo dovršiti posao u prvom dijelu" divider

Na drugoj strani medalje je situacija u aktualnom prvaku Dinamu koji je u velikoj krizi. Dokaz težine situacije je podatak da nijedan igrač Modrih nije bio dostupan za komentar poslije utakmice. Javnosti se obratio jedino trener Ante Čačić.

Šibenčane to nije bilo briga, poslije utakmice navijači su upali na teren, a pobjednički trener Damir Čanadi bio je oduševljen.

Ante Čačić ANKETA Ante Čačić nije ponudio ostavku, treba li ga Dinamo zadržati do kraja sezone? divider

"Veličanstvena pobjeda za Šibenik, ne samo za nas, nego za cijelu regiju. Vjerovali smo da možemo proći. Kup je nešto sasvim drugo, nego prvenstvo i to se pokazalo“, rekao je Damir Čanadi za Dnevnik Nove TV po završeku utakmice pa prepustio mikrofon junaku utakmice.

"Poslije uvodnog gola Dinama nije izgledalo dobro, ali to je čar nogometa. Idemo sad u to finale, još nismo svjesni što smo učinili. Sad nemamo što drugo, nego osvojiti kup“, rekao je Čop.

Ostatak pogledajte u prilogu na početku teksta, odnosno u videu na dnu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider