Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKA KRIZA

ANKETA Ante Čačić nije ponudio ostavku, treba li ga Dinamo zadržati do kraja sezone?

Dinamov trener nije odlučio ponuditi ostavku nakon šokantnog ispadanja iz Kupa od Šibenika

Ante Čačić (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Dramatičnim porazom na Šubićevcu nastavila se Dinamova kriza rezultata koja traje praktično cijeli drugi dio prvenstva. No, za razliku od prvenstvenih kikseva, gdje još uvijek ne gori crvena lampica zbog ranije ostvarene prednosti, ali također i Hajdukovih posrtanja, ovaj poraz izbacio ih je iz tračnica.

Ništa od duple krune

Plan je bio osvojiti duplu krunu, no to sad više nije opcija. Šibenik će igrati svoje drugo finale u povijesti, dok se Dinamo mora okrenuti obrani prednosti na prvenstvenoj ljestvici, u situaciji gdje iza sebe imaju motivirani i zahuktali Hajduk.

Ante Čačić Ante Čačić nakon šokantnog ispadanja: "Imali smo problema već prije utakmice, ali trebali smo dovršiti posao u prvom dijelu" divider

Od 26. veljače, kad je na Maksimiru pao Hajduk rezultatom 4:0, Dinamo je ostvario Kup pobjedu protiv Lokomotive, u samoj završnici tog susreta te ligašku pobjedu 1:0 protiv Rijeke. Kiksali su u susretima protiv Osijeka i Gorice, gdje su uzeli tek bod te u porazima od Istre i Šibenika, gdje su već jednom posrnuli prije 26 dana.

S razlogom se postavlja pitanje je li došlo vrijeme za smjenu trenera Ante Čačića, koji nakon ovog kiksa nije sam ponudio ostavku, nego se očito nada prilici da posao odradi do kraja, posebno jer mu je vjerojatno posljednji u karijeri.

Ostaje li Čačić do kraja sezone?

Također, postoji ona klauzula koja je nedavno izašla u javnost, prema kojoj bi Dinama otkaz Čačiću koštao čak jedan i pol milijun eura, što je novac kakav je u ovim trenucima itekako značajan.

Zbog toga čak mnogi smatraju kako će uprava zadržati trenera do kraja sezone, a tek onda pokušati sve se međusobno dogovoriti.

Mi vas pitamo treba li Čačić ostati trener, barem do kraja sezone ili je vrijeme da Dinamo u završnici preuzme netko drugi.

Treba li Dinamo odmah smijeniti Antu Čačića?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider