Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stres otklanjam cigaretama

Sarri protiv Cagliarija nije mogao biti uz travnjak, ali je uspio pronaći prikladno mjesto na stadionu i dimio jednu za drugom

Talijanska liga mu ne dozvoljava pušenje uz teren pa mora po ložama, ali zato u Europi još uživa na određenim stadionima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski trener Maurizio Sarri nije loše otvorio svoju eru na klupi Lazija pobijedivši u uvodne dvije utakmice Serie A, međutim potom je izgubio od Milana i sve mu je krenulo nizbrdo.

Sarri nije ostao samo bez bodova na toj utakmici, nego i privremeno bez prava na vođenje svog kluba jer je suspendiran na dva susreta talijanskog prvenstva zbog prijetnji.

U međuvremenu je prošli tjedan izgubio i od Galatasaraya u Europskoj ligi, a u nedjelju je iz svečane lože morao gledati kako se njegovi spašavaju od poraza na domaćem terenu od Cagliarija golom u 82. minuti za 2:2.

Bivšem treneru Juventusa, Chelseaja i Napolija bilo je toliko mučno da je u svečanoj loži Olimpijskog stadiona u Rimu morao zapaliti cigaretu. To nije ništa novo za Sarrija, koji je poznat po svojem strastvenom pušenju, a nije ga sramota u ovo današnje doba zapaliti ni uz travnjak.

Doduše, talijanska liga mu je zabranila dimiti uz aut-liniju pa sad žvače žvake za odvikavanje kako bi umirio nikotinsku krizu, ali zato uživa u Europa ligi, jer mu u Istanbulu nisu branili pušiti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider