Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispunjava dječački san

Dosta mu je Bayerna: Sve je spremno za mega transfer Roberta Lewandowskog!

Hoće li Robertu Lewandowskom ovo biti posljednja sezona u minhenskom Bayernu?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Je li konačno stigao trenutak kada je Robertu Lewandowskom dosadila Bavarska i minhenski Bayern? Poljski napadač je još prije sedam, osam godina izjavio da ne voli više od nekoliko godina provoditi na istome mjestu, odnosno u istome klubu. Tako je nakon dvije sezone napustio Lech i otišao u Borussiju Dortmund, te je na isti način tri i pol godine kasnije obznanio da napušta Dortmund i odlazi u redove najvećeg rivala - Bayerna.

Bavarski klub je neuvjerljivo otvorio sezonu (poraz kod Hoffenheima), atmosfera unutar momčadi nije na zavidnoj visini, a to se najbolje iščitava iz otvorenih kritika koje igrači upućuju na račun trenera Carla Ancelottija i klupske uprave. Lewandowski je jedan od tih igrača koji su otvoreno kritizirali upravu kluba, točnije klupsku transfer politiku, koja nije napravila dovoljno minulog ljeta da ojača momčad kako bi konkurirala za osvajanje Lige prvaka.

Poljak je za svoj istup "dobio po prstima" od izvršnog predsjednika kluba Karl-Heinza Rummeniggea, te se čini da je toj ljubavi stigao kraj. Real Madrid nije puno tržio ovog ljeta, pa je za očekivati da će to napraviti idućeg ili možda čak u zimskom prijelaznom roku.

Jedna od glavnih meta Reala bit će popunjavanje mjesta "devetke", koje je vrlo klimavo nakon prodaje Alvara Morate. Real je ostao samo na Benzemi, koji se nedavno ozlijedio. Dvije su velike želje Kraljeva: Timo Werner i Lewandowski.

O Realovoj želji da se napadač Red Bull Leipziga pridruži madridskoj družini već smo pisali, a poznato je i da bi lideri momčadi, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo, najradije u napadu vidjeli ubojitog poljskog reprezentativca.

Kada predsjednik kluba Florentino Perez nešto poželi, onda to u pravilu i dobije. Tako će biti i ovoga puta, a samo je pitanje hoće li poželjeti napadača za budućnost (Wernera, 21 godina) ili napadača koji će na početku iduće sezone napuniti 30 godina!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider