Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
baš ga briga

Neymar opet razljutio Parižane: Reakcija koja puno govori, Barca smislila novi plan i krenula u akciju?

Brazilac je dodao novi trofej u kolekciju, ali čini se da ga to baš i nije obradovalo.

Galerija Neymar (Foto: AFP) Mbappe odgurnuo Neymara (Screenshot Twitter) Neymar (Foto: AFP) +1 Neymar (Foto: AFP)

Nastavljaju se vući repovi s francuskog Superkupa, u kojem je PSG svladao Rennes s 2:1 i uzeo prvi trofej sezone.

Puno više pozornosti od utakmice privuklo je slavlje nakon nje, a u središtu pozornosti bio je Neymar. Brazilac, koji je utakmicu pratio s tribina, nije izgledao naročito oduševljeno, a sve je kulminiralo kada ga je Kylian Mbappe izgurao sa slavljeničke fotografije.

Međutim, nije to jedina situacija s Neymarom koja je podigla prašinu. Mnogima je za oko zapela i Neymarova reakcija – točnije, izostanak iste – kada je Angel Di Maria golčinom iz slobodnjaka postavio konačnih 2:1.

Visoke tenzije na treningu PSG-a: Kako je Neymar izgubio tri milijuna eura i zašto se očajnički želi vratiti u Barcelonu Dječak u Neymarovu dresu u fan shopu Barcelone (Foto: AFP) Lionel Messi, Neymar, Dani Alves i Luis Suarez (Foto: AFP) Dybala i Neymar u duelu za loptu (Foto: AFP) +6 Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP)

Neymar je pobjednički zgoditak popratio potpuno hladnim izrazom lica, izgledao je kao da se dosađuje i uopće ne želi biti tu. Naravno, mnogi su ovo protumačili kao još jedan znak da je Brazilac na izlaznim vratima.

Kao najizglednija destinacija figurira povratak u Barcelonu, a prema pisanju katalonskog Sporta, čelnici kluba smislili su novi plan.

Barcelona je ovoga ljeta već puno trošila, a nije ni blizu toliko zaradila, pa baš i ne mogu odjednom kupiti Neymara. Zbog toga su došli na ideju jednogodišnje posudbe s pravom otkupa sljedeće sezone, piše Sport.

PSG nije zainteresiran za razne zamjene koje im nudi Barcelona, navodno se od svih ponuđenih igrača samo Ivan Rakitić uklapa u njihove planove. S druge strane, Barcelona ne može iskeširati ogromnu svotu za Neymara ovoga ljeta, pa se nadaju ovom solucijom zadovoljiti sve uključene strane.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider