PSG je po deveti put osvojio francuski Superkup svladavši u kineskom Shenzhenu Rennes s 2-1, ali jedna od glavnih tema i dalje je Brazilac Neymar, koji je utakmicu gledao s tribina i smijuljio se.

Nakon utakmice, Mbappe i Verratti povukli su ga da slavi zajedno s igračima. Neymar nije bio u istom raspoloženju pa ga je Mbappe u jednom trenutku odgurnuo u stranu, ali nije bio potpuno ozbiljan, više se zabavljao.

Međutim, ozbiljna je Neymarova spremnost za povratak u Barcelonu. PSG je postao nestrpljiv na situaciju s Brazilcem i volio bi se što prije učvrstiti u ovoj sapunici. Ako francuski prvak i ima namjeru zadržati Neymara još jednu sezonu, njegova želja je otići već ovoga ljeta.

Neymarov ostanak u Parizu i sljedeće sezone je malo vjerojatan, odnos igrača i Leonarda nije najzdraviji i neke stvari se teško mogu promijeniti.

Ako Barcelona zaista želi vratiti svog bivšeg napadača, morat će brzo djelovati i potrošiti novac u danima koji dolaze, jer kako prenosi ''Sky Italia'', u utrku bi se mogao uključiti i Real Madrid.