Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raste napetost

Mbappe odgurnuo Neymara na proslavi Superkupa, najavljuje se ''rat'' PSG-a i Brazilca

Prema katalonskom tisku Sport, raste napetost između PSG-a i Neymara te bi dvije strane uskoro mogle krenuti u sukob.

Mbappe odgurnuo Neymara (Screenshot Twitter)

PSG je po deveti put osvojio francuski Superkup svladavši u kineskom Shenzhenu Rennes s 2-1, ali jedna od glavnih tema i dalje je Brazilac Neymar, koji je utakmicu gledao s tribina i smijuljio se.

Nakon utakmice, Mbappe i Verratti povukli su ga da slavi zajedno s igračima. Neymar nije bio u istom raspoloženju pa ga je Mbappe u jednom trenutku odgurnuo u stranu, ali nije bio potpuno ozbiljan, više se zabavljao.

Međutim, ozbiljna je Neymarova spremnost za povratak u Barcelonu. PSG je postao nestrpljiv na situaciju s Brazilcem i volio bi se što prije učvrstiti u ovoj sapunici. Ako francuski prvak i ima namjeru zadržati Neymara još jednu sezonu, njegova želja je otići već ovoga ljeta.

Dječak u Neymarovu dresu u fan shopu Barcelone (Foto: AFP) Visoke tenzije na treningu PSG-a: Kako je Neymar izgubio tri milijuna eura i zašto se očajnički želi vratiti u Barcelonu divider

Neymarov ostanak u Parizu i sljedeće sezone je malo vjerojatan, odnos igrača i Leonarda nije najzdraviji i neke stvari se teško mogu promijeniti.

Ako Barcelona zaista želi vratiti svog bivšeg napadača, morat će brzo djelovati i potrošiti novac u danima koji dolaze, jer kako prenosi ''Sky Italia'', u utrku bi se mogao uključiti i Real Madrid.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider