Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"stvarno mi nedostaje"

Dan nakon što se pohvalio isklesanim tijelom Neymar je zabrinuo svoje fanove

Neymar je svoje fanove zabrinuo nakon što je izjavio da se bori s anksioznošću.

Neymar (Foto: Afp)

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Brazilac Neymar priznao je kako se bori s anksioznošću zbog epidemije koronavirusa.

"Ne znajući kada se mogu vratiti na teren izaziva mi anksioznost", napisao je Neymar na svojoj web stranici.

"Stvarno mi nedostaje nogomet. Siguran sam da i navijači također, žele vidjeti povratak nogometaša na terene. Nadam se kako će se to dogoditi što je prije," dodao je napadač brazilske reprezentacije i francuskog prvaka PSG-a.

Kultna proslava gola Messija Messi prije točno tri godine srušio Real u Madridu i kultnom proslavom gola utišao 80 tisuća navijača

Sa svojim fanovima podijelio je i fotografiju s natpisom: Još jedan dan, budi jak i budi siguran."

Isklesani Neymar
Isklesani Neymar (Foto: Screenshot)

Brazilski majstor koji je prije dvije godine preselio iz Barcelone u PSG za rekordnih 222 milijuna eura, izolaciju provodi na svom luksuznom imanju koje se nalazi u Mangaratibi, 100 km od Rio de Janeira.

Neymar je vilu prije četiri godine platio osam milijuna eura, a na posjedu se nalazi i teniski i odbojkaški teren, bazeni, te heliodrom. Neymar ne provodi vrijeme u izolaciji sam nego je na imanje poveo i svoje najbliže prijatelje.

Ronaldo Brazilac Ronaldo otkrio koja je utakmica za njega bila posebna: ''Svi su ustali, jedan od najvažnijih trenutaka u mom životu''

Više o

Nastavi čitati