Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navukao bijes navijača

Neymar otpilio proslavu naslova prvaka zbog pokera u Monte Carlu

Neymar je odabrao igrati poker umjesto da sa svojim suigračima proslavi 11. naslov prvaka Francuske.

Neymar (Foto: Afp)

Trener PSG-a Christophe Galtier tvrdi da je Neymar bio preteško ozlijeđen da bi sa svojim suigračima putovao do Strasbourga, gdje se njegova momčad borila za osvajanje lige. Naposljetku je PSG remijem i osvojio naslov bez Neymara.

On se doduše, nije odmarao od ozljede, već se zaputio u Monako kako bi pratio utrku Formule 1. U tom putovanju nije ga spriječila ozljeda, a igrao je i poker kako bi se dodatno zabavio.

Takvim potezom Neymar je na sebe još više navukao bijes navijača. Za vrijeme afere s Messijevim odlaskom u Saudijsku Arabiju navijači su se okomili i na Brazilca te su mu došli pred kuću i vikali mu da odlazi iz kluba.

PSG je tako osvojio 11. titulu prvaka Francuske bez Neymara, koji bi uskoro mogao i napustiti klub. Čini se kako se cijeli projekt oko Pariza polako raspada. Mbappe odbija produžiti ugovor i mogao bi besplatno napustiti klub, Messi je blizu povratka u Barcelonu, a Neymar svojim ponašanjem prisiljava klub da ga proda.

U engleskim se medijima špekulira da bi problematičnog Brazilca mogao dovesti Newcastle, ali u utrku se pridružio i Manchester United.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider