Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Možda je ipak pretjerao?

Kako se Neymar osvetio Haalandu: Priredio mu porciju provokacija, suigrač otkrio detalje

Neymar nije štedio mladog Norvežanina tijekom i nakon susreta s Borussijom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG ove sezone nije imao sreće - taman su razbili prokletstvo osmine finala Lige prvaka plasmanom u četvrtfinale nakon četiri godine čekanja kada je pandemija koronavirusa prekinula natjecanje.

Put do četvrtfinala vodio je preko Borussije Dortmund, koju su izbacili pobjedom 2:0 nakon poraza 2:1 u Njemačkoj. U središtu uspjeha bio je Neymar, strijelac gola u gostima i prvog gola u Parizu. Na drugoj strani istaknuo se Erling Haaland, strijelac obaju Borussijinih pogodaka u prvoj utakmici.

gol expired Najomraženiji Francuz u Hrvatskoj trenira sa sinom koji nosi dres Luke Modrića divider

Mladog Norvežanina pariška momčad je provocirala nakon pobjede u uzvratu – grupno su se fotografirali imitirajući njegovu meditacijsku pozu kojom često slavi golove. Sudeći po izjavama PSG-ova igrača Marquinhosa, prste u svemu imao je Neymar.

Brazilac je, nakon što je zabio prvi gol, pri kraju slavlja slavio oponašajući Haalandovo meditiranje. Da to nije iz divljenja prema mladom napadaču, otkrio je Marquinhos u intervjuu za brazilski YouTube kanal Desimpedidos.

"On to voli. Neymar nije samo nogometaš, uvijek će odgovoriti na provokacije i ne boji se toga. Rekao sam mu da pričeka kraj utakmice, ali upozorio me da ga ne zaustavljam", rekao je.

gol expired Točno 20 godina od ozljede koja je šokirala svijet: Tko je kriv i kako je iz toga nastala "ona" frizura divider

Marquinhos je dodao i da je nakon prve utakmice bilo provokacija iz redova Borussije, a kako to često biva u današnjim vremenima, Neymarova osveta korijene ima i na društvenim mrežama.

Uoči utakmice pojavila se Haalandova fotografija iz Pariza s natpisom: ''Moj grad, ne vaš.'' Kasnije će se ispostaviti da je ta objava bila lažna i da Haaland nije imao veze s tim, ali Neymar se očito nije zamarao provjerom autentičnosti.

Nakon utakmice objavio je fotografiju u pozi meditacije s natpisom: ''Pariz je naš grad, a ne tvoj.'' Vidjet ćemo kako će to izgledati ako – ili možda bolje reći kada - se ovi igrači opet susretnu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider