Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
noćna mora hrvatskog sporta

Najomraženiji Francuz u Hrvatskoj trenira sa sinom koji nosi dres Luke Modrića

(P)ostao je simbol brojnih posrtaja Hrvatske protiv Francuske, a čini se da se u njegovu domu hrvatski sport jako cijeni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogima u Hrvatskoj ni danas nije ugodno čuti ime Thierry Omeyer. Legendarni francuski rukometni vratar godinama je bio noćna mora Kauboja; pored svih sjajnih francuskih rukometaša, nekako je baš Omeyer ostao simbol svih onih posrtaja Hrvatske protiv Les Expertsa.

No da se hrvatski sport itekako cijeni u domu Omeyerovih, pokazuje njegov video kućnog treninga sa sinom u izolaciji. Omeyer je postavio pravi mali poligon u svojoj kući, a sin je vrijedno odradio vježbe noseći dres Luke Modrića iz Reala, s njegovim starim brojem 19.

gol expired Točno 20 godina od ozljede koja je šokirala svijet: Tko je kriv i kako je iz toga nastala "ona" frizura divider

Tko zna, možda se maleni Omeyer, inspiriran našim sjajnim veznjakom i kapetanom Vatrenih, odluči za nogomet umjesto sporta koji je proslavio njegova oca.

Omeyer se umirovio u lipnju 2019. na pragu 43. rođendana. U riznici ima čak 10 zlatnih medalja s Francuskom i još četiri Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider