Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pripremite kokice

Jedna od najluđih nogometnih tradicija na ispitu: Hoće li Neymar izabrati nju ili Ligu prvaka?

Neymar će biti na velikim mukama početkom mjeseca ožujka.

Galerija Neymar i sestra Rafaella (Instagram) Neymar i sestra Rafaella (Instagram) Rafaella Santos (Twitter) +3 Neymar i sestra Rafaella (Instagram)

Tog 11. ožujka sljedeće godine Paris St-Germain dočekat će Borussiju Dortmund na Parku prinčeva u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. No hoće li na toj utakmici biti Neymara, pitanje je kojim su se već počeli baviti nogometni fanovi na društvenim mrežama.

Sprdnja na račun Neymara već je krenula i ne bismo se čudili kada bi ta ponuda uskoro završila u ponudama kladionica.

O čemu se radi? Tog je 11. ožujka najsvetiji dan u Neymarovu životu, rođendan njegove sestre Rafaelle. A znamo da Brazilac ne propušta njezine rođendane iako je ona u Brazilu, a on živi i radi u Europi.

gol expired Guardiola stiže u Madrid: Nijedan trener u povijesti tamo nema ovakav rekord, ali stvari se mijenjaju divider

Povijest kaže da Neymar nije propustio niti jedan od posljednjih pet sestrinih rođendana. Prije pet godina zaradio je u dresu Barcelone žuti karton protiv Granade zbog kojeg je baš bio slobodan da skokne do rodnog Brazila. Jednako je dobro izračunao žute kartone i godinu kasnije protiv Rayo Vallecana.

Tada su navijači Barcelone već bili shvatili ovu igru pa se 2017. dogodila ozljeda mišića koja nije bila sasvim razjašnjenja. U PSG-u su ga pak pogodile ''prave'' ozljede stopala. Čak dvije sezone zaredom imao je težu ozljedu stopala, ali ga to nije spriječilo da 11. ožujka i na štakama pleše sa sestrom na rođendanu.

Nogometni svijet s velikom će pozornošću pratiti i rasplet ove godine. Možda je vrijeme da šeici iz PSG-a upriliče Rafaelli rođendanski tulum u Parizu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider