Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U strahu su velike oči

Nervozni Šuker napao novinare u Sarajevu i bahato zaprijetio Šimiću

Davor Šuker napao je novinare u Sarajevu zbog pitanja o Dariju Šimiću i utrci za predsjednika HNS-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker ovih dana bio je gost NSBiH-a i njegova čelnika Elvedina Begića tijekom posjeta Sarajevu predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina.

”Nema izjava! Nema slikanja. Ništa me ne pitajte. Došao sam u Sarajevo, a vi promovirate Šimića. Eno vam njega i Ćire pa se s njima slikajte“, kazao je okupljenim novinarima očigledno nervozni Šuker na sarajevskom aerodromu i hitrim koracima otišao na kontrolu putovnice, pišu sarajevski mediji.

Dok se penjao uz stepenice, sugestivno je dobacio: „Znate li kad će on biti predsjednik?“

Kako pišu BiH mediji Šuker i društvo u srijedu navečer opustili su se uz hitove Halida Bešlića u jednom sarajevskom restoranu, pa je možda i logično mamurno loše raspoloženje koje je dan poslije uhvatilo predsjednika HNS-a. A možda se radi samo o predizbornoj nervozi, jer stižu vijesti kako Šukerov protukandidat u utrci za predsjednika HNS-a Dario Šarić marljivo skuplja glasove na terenu.

Izbori za predsjednika HNS-a bit će održani 22. prosinca, a jedini kandidati su Šuker i Šimić, bivše kolege iz originalne postave Vatrenih. Da bi uopće došli do Izborne skupštine i prilike da ih skupštinari izaberu za predsjednika HNS-a, kandidati moraju prikupiti devet potpisa podrške županijskih saveza.

Šuker još uvijek slovi za favorita, ali čini se da mu neki savezi okreću leđa i da bi se mogli prikloniti upornom Šimiću, koji smanjuje prednost i najavljuje pobjedu. Velika anketa Nove TV pokazuje da je hrvatska javnost gotovo listom uz Šimića i očekuje promjene na čelu HNS-a.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider