Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije igrao protiv Marseillea

Zvijezda PSG-a optužena za silovanje, policija otvorila istragu

Achraf Hakimi nije igrao za PSG protiv Marseillea u susretu francuske Ligue 1.

Achraf Hakimi i Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Achraf Hakimi, marokanski nogometni reprezentativac i član PSG-a, nalazi se pod policijskom istragom zbog optužbe za silovanje.

Ovog vikenda u policijsku je postaju stigla 23-godišnja djevojka i prijavila nogometaša za silovanje. Prvi su kontakt uspostavili preko društvene mreže Instagram, a nakon mjesec dana dopisivanja pozvao ju je u svoj stan.

Nažalost, ondje su stvari brzo izmaknule kontroli. Unatoč njezinu protivljenju Hakimi je navaljivao na djevojku. Pokušao ju je poljubiti, skinuti joj majicu i nije stao na tome. Djevojka se uspjela nekako izvući, odgurnuti ga nogama i pobjeći, piše Le Parisien.

Ivo Vranješ (u sredini) i Tomislav Steinbrückner (lijevo) Osječka nogometna kolonija u Maleziji: "Nogomet se igra za navijače, litra benzina je 2 kn, a Hrvati rade razliku na terenu!" divider

SMS-om je pozvala svog prijatelja i on ju je pokupio.

Prošlog vikenda nogometaši PSG-a svladali su Marseille (0:3) u gostima, a marokanski nogometaš nije bio u konkurenciji za taj susret. Navodno je bio sam kod kuće jer su njegova supruga i djeca bili na odmoru u Dubaiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider