Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio Hajduk

Bjelica otkrio: Osijek je odbio nekoliko bogatih ponuda

Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio je gostovanje u Splitu i otkrio jednu senzacionalnu vijest.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na druženju s novinarima trener Osijeka Nenad Bjelica najavio je gostovanje u 29. kolu Hrvatski Telekom Prve lige kod Hajduka te otkrio kako su odbili 12 milijuna eura za tri igrača.

Nakon kiksa u prošlom kolu protiv Slaven Belupa, igrači Osijeka žele se vratiti na pobjedničke staze.

"Momčad je ovaj tjedan jako dobro radila, bez obzira na malo lošiji rezultat u Koprivnici. Brzo se psihološki vratila, bila je jako fokusirana i koncentrirana u treningu", istaknuo je Bjelica.

"Jedna lošija utakmica se može dogoditi svakome, najvažnije je da iz jedne takve izvučemo pouke. Mi smo kao momčad i individualno izvukli neke pouke i vjerujem da ćemo u petak protiv Hajduka pokazati da smo u dobroj formi i da smo dobra momčad", kazao je Bjelica.

"Nećemo se pretjerano prilagođavati Hajduku..."

U susretu protiv Slaven Belupa, Osijek je izašao na teren s dva napadača jer su računali da će u ubačajima biti puno opasniji, ali do kvalitetnih ubačaja ipak nije došlo. Za utakmicu sa Splićanima, Bjelica najavljuje određene promjene u sastavu.

gol expired Kovač stao na stranu svog nasljednika i kritizirao Bayern: "Meni je to neshvatljivo" divider

"Protiv Hajduk nas očekuje potpuno drugačija utakmica pa je moguće da ćemo napraviti neke promjene u odnosu na utakmicu protiv Slaven Belupa. Imamo Ercega, Bohara, Santinija, Miereza, na poziciji napadača možemo koristiti i Gyurcsa, to je pet dobrih napadača za dvije pozicije", istaknuo je trener Osijeka.

Livaja je najveća prijetnja Osijeku

Naravno, nije otkrio recept s kojim će njegova momčad istrčati na Poljud, ali cilj je sasvim jasan.

"Pokušat ćemo s našom igrom, kao i uvijek. Nećemo se pretjerano prilagođavati suparniku iako je Hajduk moćan, dobar, u formi… Stabilizirali su se i rezultatski i igrački, s Fossatijem, Kačaniklićem i Livajom izgledaju potpuno drugačije, opasnije i stabilnije. To sve imamo u glavi i vjerujem da ćemo u tom izazovu protiv Hajduka biti bolji od njih", tvrdi Bjelica.

gol expired Modrić zove Mbappea u Real, PSG našao zamjenu, ali nije gotovo: Znakovita poruka šefa PSG-a divider

Najveća prijetnja obrani Osijeka bit će Marko Livaja koji je u izvanrednoj formi,

"Livaja je izuzetno nepredvidljiv, u dobroj je formi i daje dimenziju više igri Hajduka. Poštujemo njega, ali poštujemo sve koji igraju u Hajduku. Morat ćemo biti maksimalno u fokusirani, ne samo na njega nego na svakoga tko bude istrčao u dresu Hajduka jer samo tako možemo doći do pobjede koju želimo".

"Evo, odbili smo 12 milijuna eura za tri naša igrača..."

Također, Bjelica je na druženju s novinarima otkrio senzacionalnu vijest kako su nedavno odbili čak 12 milijuna eura za tri igrača.

Ovaj tjedan za Žapera smo odbili ponudu od četiri milijuna eura iz Portugala, za Ivušića dva milijuna eura iz Turske, a za Miereza čak šest milijuna eura iz Rusija. Za Kleinhesler je isto došla ponuda. Jednostavno nema potrebe da prodajemo igrače!", kazao je Bjelica.

Za prvenstveni susret s Hajdukom, Bjelica neće moći računati na Igora Silvu koji ima tri žuta kartona i Maria Jurčevića koji ima lakšu ozljedu. Svi ostali biti će spremni za utakmicu u petak. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider