Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napeto na parku prinčeva

Modrić zove Mbappea u Real, PSG našao zamjenu, ali nije gotovo: Znakovita poruka šefa PSG-a

PSG je u euforiji zbog izbacivanja Bayerna, ali to neće riješiti aktualne probleme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kylian Mbappe i Real Madrid javno flertuju već godinama, a kao datum njihova konačnog sastanka zakazano je ovo ljeto. Mbappeu ugovor s PSG-om istječe 2022., pa bi tada mogao otići i besplatno. Ugovor zasad odbija produžiti, pa PSG-u uskoro kreće zadnji vlak za unosnu prodaju.

Mbappea je u Real indirektno pozvao i Luka Modrić, koju mu je i ranije sugerirao da dođe u kompetitivniju sredinu i težu ligu ako želi osvojiti Zlatnu loptu. Sada mu je uputio komplimente i poručio da bi ga dočekali s osmijehom na licima.

"Mbappe je sjajan igrač, a sjajni igrači uvijek su dobrodošli u Real Madrid. No ne bi bilo u redu od mene da pričam o igračima drugih klubova u ovom trenutku sezone. Vidjet ćemo što će se dogoditi sljedeće sezone, ali on je sjajan igrač, ponajbolji na svijetu", rekao je Modrić na pitanje o Mbappeu na press-konferenciji uoči utakmice protiv Liverpoola.

"Puno ćemo investirati u klub, Neymar i Mbappe sada nemaju ispriku za odlazak"

Međutim, PSG se ne planira predati bez borbe. Klupski predsjednik Nasser Al Khelaifi nakon izbacivanja Bayerna oglasio se porukom nade da će PSG zadržati svoj zvjezdani dvojac - Mbappea i Neymara.

gol expired Neymara razapeli zbog bahatog poteza, on objasnio što se dogodilo i oduševio gestom divider

"Neymarov ugovor? Mislim da će dugo ostati u PSG-u", rekao je za Sky Sport, pa je dodao izjavu i za RMC Sport.

"Puno ćemo investirati u klub, Neymar i Mbappe sada nemaju ispriku za odlazak", izjavio je. No zamjene za Mbappea navodno se ipak već traže. Francuski mediji pišu da su na meti PSG-a Mohamed Salah i Jadon Sancho.

Mbappeova budućnost tako ostaje neizvjesna, ali Neymarov ostanak sada izgleda kao dosta realan scenarij. Osim ako ne dođe do nenadanog preokreta, Neymar, koji ima ugovor do 2022, ostat će Parižanin i nakon te godine.

Neymar više nije realna meta za Barcelonu

"Mislim da to više nije tema, očigledno se osjećam ugodno u PSG-u, kao doma. Sretniji sam nego prije", rekao je za brazilski TNT Neymar, igrač koji se dugo povezivao s povratkom u Barcelonu.

gol expired Veliko ime najrealnije Barcino pojačanje ovog ljeta: Messi ga je dugo želio, a on se mora odreći velike plaće divider

No Katalonci teško mogu financirati takav transfer u ovom trenutku, a rezultati u posljednje vrijeme sugeriraju da će Neymar prije osvojiti Ligu prvaka u dresu PSG-a. Stoga se više praktički i ne spominje u njihovim planovima, a kao najrealnija meta izgleda Sergio Aguero, koji je naljeto slobodan igrač.

Vidjet ćemo hoće li Neymaru društvo praviti i Mbappe ili neka druga zvijezda. Francuza je teško zamijeniti, ali PSG ima dovoljno sredstava da adekvatno zakrpa rupu, pogotovo ako ga prodaju Realu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider