Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luka zna

Je li ovo poziv u Real? Modrić poslao poruku Mbappeu i objasnio mu što mora napraviti

Od Mbappea se očekuje da jednog dana osvoji Zlatnu loptu, a Modrić, dobitnik 2018., objasnio mu je kako doći do te razine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moskva, 15. srpnja 2018. Rame uz rame stoje dva finalista, Luka Modrić sa Zlatnom loptom za najboljeg igrača SP-a i Kylian Mbappe s pokalom za najboljeg mladog igrača Mundijala.

Modrić je kasnije osvojio i Zlatnu loptu France Footballa za najboljeg igrača svijeta te postao igrač koji je prekinuo 10 godina dominacije Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Upravo od Mbappea očekuje se da jednog dana ponese najprestižniju individualnu nagradu u svijetu nogometa.

S obzirom na njegov rijetko viđen talent čini se to kao sigurna stvar, ali nije sve u darovitosti. Modrić mu je u intervjuu za talijansku Gazzettu dello Sport objasnio što mora napraviti za takav iskorak.

gol expired Većina nogometnih zvijezda voli luksuz, a on se uhvatio rada u polju: Ima milijune, ali zasukao je rukave divider

''Mbappe ima sve što je potrebno da bi dominirao scenom. Međutim, da bi napravio taj iskorak u kvaliteti mora otići u prvenstvo u kojem njegova momčad ne pobjeđuje tako lagano", rekao je Modrić.

Jasna je to poruka Mbappeu – lijepo izgledaju njegove brojke, ali ostvaruje ih u ligi u kojoj PSG lakoćom osvaja naslove, a Mbappe i družina često izgledaju kao da se igraju s protivnicima.

gol expired Njene su fotke (s mobitelom) prije deset godina ekspresno obišle cijeli svijet: Pogledajte kako danas izgleda divider

Budući da koketiranje Reala i Mbappea traje već neko vrijeme, Modrićeva poruka može se između redaka shvatiti i kao poziv Mbappeu u Real. Već dugo se piše kako Florentino Perez samo čeka priliku za spektakularan transfer, a zanimljiva scena dogodila se u grupnoj fazi Lige prvaka ove sezone kada je Mbappe s PSG-om stigao na Santiago Bernabeu.

Madridska publika tada je ovacijama ispratila Francuza iako im je zabio gol, a on im je uzvratio pljeskom. Poznato je da je Real Mbappeova dječačka ljubav; simpatije su obostrane, a vidjet ćemo hoće li rezultirati i vezom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider