Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
visoka pobjeda

Nenad Bjelica nastavlja pobjeđivati: Pao je i Bešiktaš s Antom Rebićem

Trabzonspor na četvrtoj poziciji ima devet bodova.

Nenad Bjelica (Foto: Afp)

U derbiju petog kola turskog nogometnog prvenstva Trabzonspor, koji vodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica, pobijedio je Bešiktaš s 3:0.

Golove za Trabzonspor zabili su Paul Onuachu (29), Anastosios Bakasetas (42) i Edin Višća (62).

Za pobjednički je sastav cijeli susret igrao Filip Benković, dok Tonio Teklić nije ulazio u igru. Podsjetimo, za Trabzon igra i Mislav Oršić, no on je izvan stroja zbog teške ozljede koljena.

Za Bešiktaš je u prvom poluvremenu igrao Ante Rebić.

Zvonimir Šarlija VIDEO Šarlija za Dnevnik Nove TV: ''Nisam mislio da mogu biti opasni po nas, ali korner, odbijanac i eto…'' divider

U ranije odigranom susretu Fenerbahče je na stadionu Sukru Saracoglu pobijedio Antalyaspor s 3:2, a za domaći sastav debitirao je vratar hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković.

Počelo je loše za domaćina. Antalyaspor je u 31. minuti izveo brzu kontru, Poljak Adam Buksa projurio je pored domaćih stopera izbivši sam ispred Livakovića i sigurno zabio za 1:0.

Fenerbahče je izjednačio u završnici prvog dijela, a pogodak je postigao Edin Džeko. Bio je to njegov već šesti pogodak otkako je ljetos stigao iz Intera.

Bosanskohercegovački napadač sudjelovao je i u akciji kod drugoga gola asistirajući u 56. minuti Irfanu Kahveciju za 2:1. U 64. minuti Buksa je iskoristio pogrešku domaće obrane te postigao svoj drugi gol na utakmici.

Ipak, u 80. minuti Buksin sunarodnjak Sebastian Szymanski na dodavanje Kahvecija donio je pobjedu domaćinima.

Fener vodi na ljestvici s 12 bodova i susretom manje, Galatasaray je drugi s 10 bodova i također susretom manje, dok Rizespor na trećoj poziciji ima 10 bodova. Trabzonspor na četvrtoj poziciji ima devet bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider