Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"želim samo pobjedu"

Bjelica uoči Hajduka komentirao klupska prepucavanja i odgodu svoje suspenzije: "Kao i Hajduk prije dvije godine"

Trener Dinama Nenad Bjelica komentirao je klupska prepucavanja Hajduka i Dinama preko društvenih mreža, ali i odgodu svoje suspenzije, zbog koje smije voditi oba derbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica porazgovarao je s novinarima uoči puta u Split, gdje Dinamo u srijedu igra derbi Prve HNL protiv Hajduka. Dinamo ima 14 bodova prednosti u odnosu na Hajduk, no unatoč praktički osiguranom naslovu trener Dinama Nenad Bjelica tražit će pobjedu u svom 100. nastupu na klupi Dinama.

gol expired Tudor uoči derbija: "Da na Poljud dođu Barcelona ili Real, Hajduk mora ići na pobjedu!" divider

"Pobjeda, želim samo pobjedu. Dat ćemo sve od sebe, mi želimo biti na svom maksimumu, a kada smo takvi, onda imamo velike šanse svugdje uzeti tri boda, pa tako i u Splitu", rekao je Nenad Bjelica okupljenim novinarima pa pohvalio igre Hajduka.

gol expired Hrvatskoj ždrijeb Lige nacija donio najjaču skupinu i spektakularne utakmice divider

"Djeluju mi dobro, hrabro i ofenzivno. Zabijaju dosta golova. Igor Tudor donio im je dodatnu energiju koju ima u sebi, znamo i njegov temperament. Vidi se stabilnost koju je donio Hajduku otkako je sjeo na klupu."

Bjelica će voditi Dinamo po 100. put u Splitu.

"U karijeri je bilo 10-15 utakmica koje nisam vodio zbog kazni, ali ja ih sve brojim. Što se tiče odgode žalbe, iskoristio sam svoje zakonske mogućnosti, baš kao i Hajduk prije dvije godine kada su žalbama odgodili kaznu o zatvaranju stadiona", kazao je Bjelica.

Klubovi prve lige (GOL.hr) HNL: Raspored i satnica svih utakmica do kraja sezone divider

Dinamo i Hajduk počeli su se prepucavati na društvenim mrežama, što je postalo apsolutni hit i dobra zabava navijačima uoči derbija.

"Sve je to simpatično, ali neka ostane na tome. Ne treba dodatno potpirivati vatru. Hajduk je naš najveći rival, želimo ih dobiti, baš kao i oni nas. Neka ostane samo na ovim prepucavanjima."

Uoči gostovanja u Splitu Bruno Petković je najavio povratak u formu odličnim izdanjem protiv Rijeke. Ušao je s klupe i dvjema asistencijama riješio pitanje pobjednika.

"Imam slatke brige zbog kvalitete i forme svih igrača, pa tako i Petkovića."

gol expired Uoči ždrijeba: Najatraktivnija i najlakša skupina u koju mogu upasti Vatreni divider

Prije puta u Split pred kamere je nakratko stao i Mislav Oršić.

"Derbi kao i svaki derbi. Htjet ćemo pobjedu i jedni i drugi. Nadamo se da ćemo osvojiti tri boda", kazao je krilni napadač Dinama, koji nije želio komentirati prepirke klubova preko društvenih mreža.

"Neću komentirati klupske prepirke."

Za kraj je, kao i Bjelica, uputio nekoliko pohvalnih riječi u smjeru drugoplasirane momčadi HNL-a.

"Otkad je došao Igor Tudor, igraju jako dobro, pogotovo na Poljudu. No vjerujem da ćemo uz našu dobru igru doći do tri boda."

Susret Hajduka i Dinama na rasporedu je u srijedu s početkom u 19 sati.

gol expired Slomio se nekoć najopakiji čovjek planeta: Poslušajte Tysonove izjave koje lede krv u žilama divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider