FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bojim se tog čovjeka"

Slomio se nekoć najopakiji čovjek planeta: Poslušajte Tysonove izjave koje lede krv u žilama

Mike Tyson nekada je bio čovjek kojeg su se svi bojali, a danas je skromna osoba koja žali za pogreškama iz prošlosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih boksača svih vremena Mike Tyson slomio se i briznuo u plač u emisiji svog podcasta Hotboxin. Razlog je njegova profesionalna karijera, u kojoj je napravio brojne pogreške zbog kojih se danas kaje, te mu istovremeno nedostaje, ali se i boji čovjeka koji je nekoć bio.

gol expired Hrvatskoj ždrijeb Lige nacija donio najjaču skupinu i spektakularne utakmice divider

"Poznajem umjetnost borbe i poznajem umjetnost rata. To je sve što sam u životu proučavao i zato su me se svi bojali u ringu. Bio sam razarač. Bio sam rođen za to. Danas se osjećam prazno jer nemam ništa. Ponizan sam i sada plačem jer nisam više ta osoba. Nedostaje mi taj Mike Tyson i ponekad se zbog toga osjećam kao pi..... Ali ne želim da taj Mike ponovno izađe van jer s njim dolazi i pakao. Bojim se tog čovjeka", kazao je suznih očiju nekada najopakiji čovjek na svijetu.

gol expired Iz ptičje perspektive: Pogledajte kako trenutačno izgleda najneobičnija staza u Formuli 1 divider

Tyson je postao najmlađi prvak svijeta u teškoj kategoriji sa svega 20 godina, četiri mjeseca i 22 dana. Bilo je to 1986. godine kada je slavio protiv Trevora Berbicka. Šest godina kasnije Tyson je osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja, no pušten je nakon tri.

Uslijedio je velik broj povratničkih mečeva, uključujući vraćanje titule prvaka svijeta 1996. godine. Samo godinu kasnije diskvalificiran je u revanšu protiv Evandera Holyfielda nakon što mu je odgrizao dio uha.

Posljednji se put za titulu prvaka borio 2002. godine protiv Lennoxa Lewisa, koji ga je nokautirao u 8. rundi. U mirovinu je otišao 2006. godine nakon što je pretrpio dva uzastopna nokauta od Dannyja Williamsa i Kevina McBridea. Karijeru je okončao s 50 pobjeda i šest poraza.

gol expired Šokirali Liverpool pa ih zadesio nevjerojatan peh: Potvrđene crne prognoze divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider