Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šteta, baš šteta...

Šokirali Liverpool pa ih zadesio nevjerojatan peh: Potvrđene crne prognoze

Watford je nanio Liverpoolu prvi i jedini ovosezonski poraz u Premierligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fenomenalna Liverpoolova serija bez poraza u Premierligi potrajala je sve do protekle subote i gostovanja kod Watforda, kada ih je nabrijani domaćin isprašio s 3:0.

Osim što je Watford time nanio Redsima prvi prvenstveni poraz i spriječio ih u nakani da osvoje Premierligu bez poraza, sebi je priskrbio tri supervrijedna boda u borbi za ostanak.

Poslije dugo vremena Watford je isplivao iz zone ispadanja i trenutačno se nalazi na 17. mjestu, s istim brojem bodova i boljom gol-razlikom od Bournemoutha, koji je prvi ispod crte.

No nije sve bilo idealno za Stršljenove u tom dvoboju. U prvom poluvremenu teško im se ozlijedio Gerard Deulofeu i na nosilima su ga iznijeli s terena.

Neće ga biti barem šest mjeseci

Imao je bolnu grimasu na licu, a u prvim reakcijama trener Nigel Pearson govorio je kako se nada da nije riječ o puknuću prednjih križnih ligamenata.

Na žalost po Pearsona i Watford, liječničke pretrage pokazale su baš to - rupturu prednjeg križnog ligamenta. Zbog toga će Deulofeu morati na operaciju i propustit će ne samo ostatak ove sezone nego i početak iduće.

Deulofeu je inače jedan od najboljih igrača Watforda u protekle dvije godine otkako je došao iz Barcelone, kluba u kojem je ponikao. Ove sezone postigao je četiri gola i upisao pet asistencija, a ukupno u dresu Watforda ima 17 golova i 11 asistencija u 70 nastupa.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider