Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjeren u finale

Bjelica dao lijep kompliment kolegi: "On je jedan od najboljih trenera u Prvoj HNL"

Trener Osijeka Nenad Bjelica uvjeren je u plasman u finale Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener nogometaša Osijeka Nenad Bjelica vjeruje kako će njegova momčad na Rujevici, u srijedu od 18 sati protiv Rijeke, izboriti plasman u finale domaćeg Kupa.

"U dosta dobrom smo stanju, bez obzira što u Zagrebu protiv Lokomotive nismo ostvarili rezultat koji smo željeli. Regeneracija je bila dobro, zadnja dva dana smo radili na pripremi utakmice s Rijekom. Neće nam biti Brleka i Malenice u sastavu, koji imaju povišenu temperaturu pa ih nećemo voditi na put, isto je i s Bartolecom i Ercegom, dok Nejašmić možda bude putovao da bude s momčadi jer smatram da nam i sama njegova prisutnost može pomoći u ovoj vrlo važnoj utakmici za nas“, rekao je Bjelica.

gol expired Sudačka komisija HNS-a o spornom golu u Puli: "Hajdukov pogodak opravdano je poništen" divider

Jedna utakmica, na Rujevici, odlučuje o putniku u finale gdje je svoje mjesto već osigurao Hajduk ranijom pobjedom protiv Gorice na Poljudu (2-1). Inače, finalna utakmica Kupa također će se odigrati na splitskom Poljudu.

Tomić je jedan od najboljih trenera u Prvoj HNL

"Do ovog dijela sezone može se reći da je ovo vrlo važna utakmica, ali nadamo se da će one koje su ispred nas biti još važnije. Znamo ulog utakmice, želimo proći dalje, izboriti finale, a mislim da smo u utakmicama protiv najjačih hrvatskih momčadi pokazali da se možemo sa svima nositi. Nadam se da ćemo to pokazati i u Rijeci i izboriti toliko željeno finale“, rekao je Bjelica te je potom nahvalio suparnika na drugoj strani Gorana Tomića i sastav s Rujevice.

gol expired Evo tko će suditi derbi Hajduka i Dinama, kontrolirat će ga Bruno Marić divider

"Vidjet ćemo za što će se opredijeliti moj kolega Tomić, u proljetnom dijelu sezone su dosta mijenjali sustav i ne znamo kako će igrati. To ćemo vidjeti kada dobijemo zapisnik. Važno je istaknuti da je Rijeka u jako dobroj formi, suvereno su u zadnjoj utakmici pobijedili Slaven Belupo, prije toga ostvarili veliku pobjedu protiv Hajduka i stvarno čestitam na tim rezultatima kolegi Tomiću koji je jedan od najboljih, ako ne i najbolji trener u Prvoj HNL. Mi vjerujemo u sebe, da imamo kvalitetu za proći dalje, da smo bolji od Rijeke, a statistike koje su bile jučer više ne vrijede. Fokusirat ćemo se na tih 90 minuta i napraviti sve da izađemo kao pobjednici, bila je poruka Bjelice pred polufinalni dvoboj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider