Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvaput si pucali u nogu

Nemogući promašaj Pogbe, pa urnebesan autogol: Savršena realizacija, ali u pogrešnu mrežu

Pogba je promašio nemoguće, pa mu je suigrač pokazao kako se to radi - nažalost po Manchester, na pogrešnoj strani.

Phil Jones (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester Unitedu, blago rečeno, baš i ne ide na gostovanju kod Valencije u zadnjoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

Nevolje za momčad Josea Mourinha počele su u 17. minuti kada je Soler doveo domaćine u vodstvo. U 35. minuti United je imao sjajnu priliku za izjednačenje, ali Paul Pogba je promašio nemoguće. Francuz je ostao sam u petercu, trebao je samo ugurati loptu u praktički praznu mrežu, ali pucao je pored gola.

Kako izgleda dobra realizacija pokazao mu je u suigrač Phil Jones, ali, nažalost po njega i Manchester, realizatorske sposobnosti pokazao je ispred pogrešnog gola.

Tko može koga izvući u osmini finala? Mogući su spektakularni okršaji, pa čak i repriza finala! Arkadiusz Milik puca, Alisson Becker brani (Foto: AFP) Luka Modrić i Sadio Mane (Foto: AFP) Slavlje Tottenhama (Foto: AFP) +6 Neymar slavi pogodak (Foto: AFP)

Bio je brži od protivnika u utrci za jednu dubinsku loptu, a onda ju je u maniri rasnog strijelca pospremio pored Romera. Jones je tako postao prvi strijelac autogola u Ligi prvaka za Manchester United nakon – samog sebe: 2011. zabio je u vlastitu mrežu protiv Benfice.

Da je barem Pogba tako dobar realizator kao Jones, jedna je od mnogih šala koje se na društvenim mrežama zbijaju na račun partije koju će momčad Manchestera nastojati što prije zaboraviti.

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider