Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvorio dušu

Nekoć je bio zvijezda Intera, a danas radi kao zidar: Droga mu je uništila karijeru

Bivši talijanski nogometaš Fabio Macellari je rano završio profesionalnu karijeru zbog problema s drogom.

Fabio Macellari (Foto: YouTube/One More Time/Screenshot)

Pred njim je bila blistava budućnost, nosio je dres milanskog Intera i zarađivao veliki novac, a onda je zagazio u ovisnost iz koje se teško izvući. Njegovo ime je Fabio Macellari i ispričao je kako mu kokain uništio nogometnu karijeru, ali i život.

Tijekom profesionalne karijere nosio je dres nekoliko poznatih talijanskih klubova, kao što su Inter, Bologna, Lecce, Cagliari, a zbog viška slobodnog vremena odlučio je probati kokain:

Korteoo Torcide Kakvo ludilo u Dortmundu: Povijesna invazija hajdukovaca, ulaznice se masovno kupuju divider

"Imao sam sedam ili osam asistencija u osam utakmica. Osjećao sam se sjajno na lijevoj strani, prolazio sam protivnike, a onda sam se ozlijedio i krenulo je opuštanje.

Imao sam puno slobodnog vremena i tada sam probao kokain. Imate sve na raspolaganju, žene, ali ni to nije bilo dovoljno", priznao je 48-godišnji Macellari u razgovoru za podcast One More Time pa dodao:

"Prvi put sam probao kokain u Bologni. Uzimao sam deset grama dnevno, a jednom sam se baš uplašio. Nakon pet dana bez spavanja našao sam se u hidromasažnoj kadi.

Eduardo u dresu Arsenala Još jedna legenda potvrdila dolazak na oproštaj bivšeg Vatrenog: Tresao je mreže u dresu Arsenala divider

Legao sam u krevet, ali nisam bio siguran hoće li se sutra probuditi. Kad sam ustao, pobjegao sam u planine i započeo proces detoksikacije", zaključio je.

Nakon što je okačio kopačke o klin i spiskao veliko bogatstvo, Macellari je radio kao konobar i pekar, a danas pak radi kao zidar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider