Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mogu biti vaši

Nećete vjerovati kakve potpisane dresove poljskih golgetera imamo na aukciji

Humanitarna aukcija gol.hr-a u kojoj možete do dresova slavnih nogometaša.

Robert Lewndowski (Foto: gol.hr)

U tijeku je velika aukcija nogometnih dresova koji mogu biti i vaši, a sve je u humanitarnom tonu.

Oba potpisana primjerka pribavili smo u RAZMJENI, a našim pratiteljima smo u zamjenu poslali džempere napravljene u čast Silvija Marića i Mikija Rapaića.
Predstavljamo dva dresa:

1. Lewandowski #9 Barcelona

Robert Lewndowski Robert Lewndowski (Foto: gol.hr)

Kapetan Poljske reprezentacije jedan je od najvećih golgetera današnjice. Makar ga u posljednje vrijeme muče ozljede, ovosezonski potpisani dres vrijedan je zlata, a trenutno je za njega ponuđeno 179€. Ako se vi želite nadmetati za ovaj dres to možeš učiniti OVDJE!

2. Podolski #10 Gornik Zabrze

Lukas Podolski Lukas Podolski (Foto: gol.hr)

Legendarni njemački reprezentativac i golgeter Lukas Podolski svojevremeno je i zabio pogodak protiv Hrvatske (EURO 2008) u čuvenoj pobjedi Vatrenih od 2:1 u Klagenfutu. Njegov potpisani dres iz Gornika Zabrze mogao bi biti posebno vrijedan navijačima Hajduka jer navijačke skupine oba kluba gaje prijateljske odnose i dijele isto ime. Trenutno je za ovaj dres ponuđeno 250€, a ako se vi želite nadmetati za ovaj dres to možeš učiniti OVDJE!

Aukcija se održava u sklopu projekta 'Humanitarna razmjena & aukcija dresova' u organizaciji portala gol.hr i podcasta Utakmicu po utakmicu.

U četiri dana aukcije prikupili smo preko 6000€ za humanitarnu akciju 'Prvi korak do prvog dana samostalnog stanovanja' koja prikuplja sredstva za osiguravanje stambenog prostora osobama sa posebnim potrebama pod okriljem Udruge Kamenčići.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider