Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tek što su ga pokopali

Maradona poslao sinu poruku pred smrt, a onda se javio navodni sin: Traži ekshumaciju trupla, podijelio je potresnu priču

Maradona je živio život s do kraja pritisnutom papučicom gasa, a rezultat toga su i brojne ljubavne afere koje se vuku i nakon njegove smrti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Santiago Lara bio je sasvim običan mladi Argentinac sve do 13. godine, kada je saznao da bi mogao biti sin nedavno preminulog Diega Armanda Maradone.

Lara tvrdi da je sasvim slučajno na kiosku vidio svoje lice na naslovnici magazina Pronto, koji je tvrdio da je baš on nepriznati Maradonin sin.

Njegova majka Natalia Garat preminula je sa samo 23 godine od raka pluća, kada je Lari bilo tek pet godina. Ocem je smatrao njezina bivšeg dečka Marcela Laru, koji je Santiaga podigao kao vlastitog sina.

Tvrdi da mu je nakon toga priznao da on zapravo nije njegov otac. Natalia Garat, konobarica i model, navodno je bila u povremenoj vezi s Maradonom.

Otad Lara pokušava dokazati da je Maradonin sin, a od pravne bitke ne namjerava odustati ni nakon Diegove smrti. Njegov odvjetnik tako je, niti 24 sata od pokopa, službeno zatražio da se Maradonino tijelo ekshumira kako bi se proveli DNK testovi.

Maradona je službeno otac petero djece s četiri žene - tri kćeri i dva sina. Od petero djece, dvoje je priznao tek nakon pravnih bitki s njihovim majkama.

gol expired Skandal oko Maradonine smrti ne jenjava: Medicinska sestra priznala da je lagala divider

Navodno ih ima još petero - osim Lare, za dokazivanje očinstva bori se i 23-godišnja Magali Gil, a navodno ima i troje djece na Kubi, gdje se liječio od ovisnosti. 

Najstarije je dijete Diego Junior Sinagra, 32-godišnji sin kojeg je Maradona dobio s talijanskom manekenkom Cristianom Sinagrom dok je igrao u Napoliju.

Uslijedile su tri kćeri Dalma, Giannina i Jana, pa najmlađi sin Diego Fernandes (7) iz dugogodišnje veze s Veronicom Ojedom. Njemu je Maradona posvetio poruku netom prije smrti.

"Brini se za nju i mog malog anđela, neprocjenjiv je", snimio je glasovnu poruku Maradona Veronicinu sadašnjem dečku Mariju Baudryju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider