Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
diego je mogao biti spašen?

Skandal oko Maradonine smrti ne jenjava: Medicinska sestra priznala da je lagala

Medicinska sestra koja se trebala brinuti o Diegu Maradoni priznala je da je lagala vezano za trenutak kada ga je posljednji put provjerila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju uglednog argentinskog dnevnog lista Clarina, okolnosti pod kojima je preminuo Diego Maradona nisu onakve kakve su se iz prvog trenutka činile. Naime, jedna od medicinskih sestri koje su se trebale brinuti o Maradoni u njegovu domu nakon operacije na mozgu priznala je da je lagala.

Najšokantnija je u cijeloj priči činjenica da nije ona sama odlučila da će lagati, nego joj je netko rekao da mora to napraviti. Tim liječnika i medicinskih sestara morao je konstantno paziti na Maradonu i brinuti se o njemu, no to nije bio slučaj.

Prvo je to dao naslutiti Maradonin odvjetnik, koji je izjavio da Maradonu nitko nije došao pogledati u sobu 12 sati nakon što je otišao spavati jer je bio umoran.

gol expired Messi na dirljiv način odao počast Maradoni: Fascinantna simbolika, emocije su prštale divider

Sestra s početka teksta u prvoj je pisanoj izjavi policiji rekla da je provjerila Maradonu oko 6:30 ujutro te da je Argentinac bio živ, no to je bila laž.

Također, izjavila je da je iduća sestra koja je bila na dežurstvu oko 7:30 ujutro čula neko komešanje koje je stizalo iz njegove sobe, no da nije išla provjeriti je li sve u redu s Maradonom.

Ako je istina to što piše Clarin, postavlja se logično pitanje: tko je i zašto naredio sestri da laže? Je li moguće da se Diegova smrt mogla spriječiti, odnosno da je jedan od najboljih nogometaša svijeta danas mogao biti živ?

gol expired Suze Maradonine kćeri obilaze svijet: Boca slavila i golove posvećivala Diegu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider