Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neutješna i shrvana kći

Suze Maradonine kćeri obilaze svijet: Boca slavila i golove posvećivala Diegu

Emotivna večer u Buenos Airesu, gdje su se u susretu argentinskog kupa na La Bomboneri sastale dvije bivše Maradonine momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sudbina je htjela da se samo četiri dana nakon smrti Diega Maradone u službenoj utakmici argentinskog kupa susretnu dvije momčadi za koje je igrao u svojoj karijeri - Boca Juniors i Newells Old Boys.

Maradona je dublji trag ostavio u Boci, s kojom je osvojio naslov prvaka Argentine 1981. godine. Na La Bomboneri imao je svoju VIP ložu u kojoj je često znao pratiti utakmice Boce, a u nedjelju su mjesto u loži zauzeli njegova kći Dalma i njezin suprug.

gol expired Ovakve intervencije sudaca ne viđamo u kavezu: Spasio djevojku od vrlo neugodne situacije divider

Prije, tijekom i nakon susreta, sve se vrtjelo oko sjećanja na jednog od najvećih nogometaša svih vremena. Odala mu se počast na brojne načine, a igrači Boce to su napravili ostvarenom pobjedom. Nakon što je Cardona zabio vodeći pogodak iz slobodnog udarca u 12. minuti, svi su igrači otrčali ispred Maradonine VIP lože, položili dres na travnjak i počeli pljeskati.

Kći velikog Diega nije mogla suspregnuti suze, a tijekom najemotivnijih trenutaka tješio ju je njezin suprug Andres Caldarelli.

Bila je to emotivna večer u Buenos Airesu, gdje je prije tri dana pokopan jedan od najvećih - Diego Maradona.

Emotivnu proslavu igrača Boce i reakciju neutješne kćeri Dalme pogledajte ovdje.

gol expired Nesreća koja je šokirala F1 svijet: Grosjean priznao kako mu je život spasila inovacija kojoj se žestoko protivio divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider