Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nosili i čekiće?!

Roma se dvostruko osramotila u Liverpoolu: Huligani iz Rima pretukli 53-godišnjaka koji je kritično, optuženi za pokušaj ubojstva!

Navijači Rome pokvarili su uvertiru u nogometni spektakl.

Galerija Neredi u Liverpoolu (Screenshot)

Ružne scene navijačkog nasilja prethodile su utakmici Liverpoola i Rome u polufinalu Lige prvaka. Skupina Rominih navijača sukobila se na ulicama Liverpoola s manjom skupinom navijača, a potom i policijom nekoliko sati prije utakmice.

Prema pisanju britanskih medija, jedan od navijača Liverpoola pretrpio je ozbiljnije ozljede. Radi se o 53-godišnjaku za kojeg se čak pisalo da je izboden, jer su navodno kod Rominih huligana viđeni noževi. Na snimci se vidi kako 20-ak huligana napada jednog navijača, a onda i drugog koji na podu pomaže nesretnom starijem navijaču. Svjedoci tvrde da je pao na pod nakon udaranja remenjem.

Dopisnik Sunday Timesa objavio je putem društvenih mreža:

"Navijači Rome s remenima su napali navijače Liverpoola. Napad je bio iznenadan. Jedan stariji navijač Liverpoola je ozlijeđen. Ružne scene".

Sudeći prema fotografijama iz Liverpoola, policija je imala pune ruke posla prije utakmice. Huligani Rome sa sobom su nosili čak i čekiće.

''Jedan 53-godišnji navijač je kritično. Dvojica muškaraca iz Rima, 25-godišnjak i 26-godišnjak, uhićeni su pod sumnjom za pokušaj ubojstva, navodi lokalna policija.

Nažalost, nakon ovih scena postoje veliki strahovi od uzvrata u Rimu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider