Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrući mostarski derbi

Ultrasi upali na stadion i "održali lekciju" igračima nakon remija u gradskom derbiju

Dok su treneri držali konferenciju za novinare po završetku susreta, navijačka skupina Ultrasi je ušla na stadion pod Bijelim Brijegom kako bi "održala lekciju" igračima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Više desetaka navijača Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara upalo je u subotu navečer na stadion nakon neodlučenog rezultata protiv gradskog rivala Veleža što je značajno smanjilo izglede ovoga kluba da se plasira u Europu.

Dok su treneri držali konferenciju za novinare po završetku susreta, navijačka skupina Ultrasi je ušla na stadion pod Bijelim Brijegom kako bi "održala lekciju" igračima. Otvoreno su im poručili kako ne igraju srcem za klub i da su preplaćene zvijezde.

gol expired Navijači zapalili centar grada: Njemački ulagači žele kupiti kultni hrvatski klub i vratiti ga na staze slave divider

Nakon kraćeg zadržavanja navijači su se udaljili. Policija nije intervenirala iako je veliki broj policijskih ophodnji zbog ranijih izgreda bio uokolo stadiona, te raspoređen u cijelome gradu.

Mostarski Zrinjski je u posljednja tri susreta osvojio tek dva boda i nalazi se na petome mjestu, dok samo prve tri momčadi mogu računati da će igrati u kvalifikacijama za Ligu prvakla, odnosno Ligu UEFA. U posljednja četiri prvenstva susreta mostarski Zrinjski ide na noge prvoplasiranome Borcu iz Banja Luke, dočekuju Krupu i Željezničar, a u posljednjem kolu gostuju kod Tuzla Citya.

Mostarski Zrinjski je redoviti sudionik europskih natjecanja iz BiH posljednjih deset godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider