Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
potezi očajnika

Navijačima West Hama prekipjelo: Policija morala reagirati nakon novog poraza

Navijači West Hama teško se nose s lošim igrama svoga kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove sezone nije lako biti navijač West Hama – kultni londonski klub muči se u Premierligi i trenutno se nalazi na 18. mjestu koje vodi u drugu ligu.

Početak sezone obilježila je smjena Slavena Bilića na čije mjesto je stigao David Moyes, trener na glasu kao ''luzer'', što, blago rečeno, nije najbolje sjelo navijačima West Hama. Moyes je debitirao porazom od Watforda, ukupno sedmim ove sezone za Čekićare, a mnogim je navijačima to bila kap koja je prelila čašu.

Zbog loših igara mnogi već očajni navijači odlučili su se obratiti – policiji. Navijači su u velikom broju počeli zvati 999, broj hitnih službi u Engleskoj, kako bi se požalili na loše igre West Hama. Policija je na kraju morala reagirati apelom kojim moli navijače West Hama da prestanu blokirati broj za hitne službe.

''Neprihvatljivo je zvati 999 jer je West Ham opet izgubio i vi niste sigurni što trebate raditi. To nam predstavlja veliki gubitak vremena'', poručili su na Twitteru uz napomenu kako je broj 999 predviđen samo za hitne slučajeve.

Navijači kao glavnog krivca za krizu vide upravu i sve češće s tribina pozivaju na njihovu smjenu. West Ham će u sljedećem kolu pokušati doći do bitnih bodova na domaćem terenu protiv Leicestera. 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider